Yeni Disney Destiny'nin ilk sezonu açıklandı

Yeni Disney Destiny, ilk sezonunda Fort Lauderdale'deki Port Everglades'ten hareketle 4 ve 5 gecelik yolculuklar sunacak.

CRUISE ROTALARI 17.09.2024 13:25:00 0
Yeni Disney Destiny

Disney Cruise Line'ın web sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, LNG ile çalışan gemi Bahamalar ve Batı Karayipler'e bir dizi kısa yolculuklar sunacak.

Açılış sezonu 20 Kasım 2025'te Disney Destiny'nin Bahamalar'a 4 gecelik bir yolculuk için Port Everglades'ten yola çıkmasıyla başlayacak.

Seyahat programında denizde bir günün yanı sıra Disney Cruise Line'ın Bahamalar'daki iki özel ada destinasyonuna da ziyaretler yer alıyor. Bu adalar Castaway Cay ve Lighthouse Point'teki yeni Lookout Cay.

Geminin Mayıs 2026'ya kadar hizmet vereceği açıklandı.

Güzergahların çoğu Lookout Cay veya Castaway Cay'i ziyaret ederken, bazıları her iki uğrak noktasını da içeriyor ve diğerleri de Nassau'ya yelken açıyor.

Disney Destiny'nin de ilk sezonunda Batı Karayipler'e 10 sefer düzenlemesi planlanıyor.

Castaway Cay'deki bir durağa ek olarak, bölgeye yapılan 5 gecelik güzergahlar Meksika'daki Cozumel'e de bir ziyaret içeriyor.

Şu anda Almanya'daki Meyer Werft tersanesinde yapım aşamasında olan Disney Destiny, 2022 yapımı Disney Wish ve 2024 yapımı Disney Treasure'ı da içeren bir dizi geminin üçüncüsü olacak.

Disney'in kahramanları ve kötü adamlarından esinlenen gemi, Yüz Bir Dalmaçyalı filmindeki Cruella de Vil'den esinlenen bir piyano salonu ve Karayip Korsanları serisinin dünyasından esinlenen bir pub gibi yeni temalı deneyimler sunacak.

Geminin ilk sezonu için güzergahlar 6 Eylül'de satışa açıldı ve Disney Cruise Line'ın Castaway Club üyeleri kabinlerini ilk önce rezerve edebildi. Üyeler haricindekiler için satışlar ise 12 Eylül'de açıldı.