CRUISE HİKAYELERİ 16.07.2019 11:01:11 0

Yeni trend Cruise gemisinde evlilik

Hayatınızın belki de en büyük kararı evlilik. Sevdiğiniz insanı bulmak, onunla gelecek hayalleri kurmak ve sonunda hayatınızı birleştirmeye karar vermek. Tüm bu aşamaları geçtikten sonra ise işin belki de en zor ama bir o kadar da keyifli kısmı kalıyor. N

Yeni trend Cruise gemisinde evlilik

Cruise gemisinde nasıl evlenilir?

Kulağa zor ve hatta kimilerine göre çılgınca gelse de cruise gemisinde evlenmek, oldukça kolay prosedürler ve kısa bir süreçte mümkün. Düğününüzü gemide yapmaya karar verdiğiniz anda, rotayı ve mevsimi kararlaştırarak işe başlayabilirsiniz. Düğününüz Akdeniz`in mavi sularında mı olsun, yoksa İskandinavya`nın görkemli doğası içinde mi? Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl havası mı, yoksa sonbaharın romantik atmosferi mi?


Bu detaylara karar verdikten sonra, evlilik hizmeti sunan cruise gemileri arasından beklentilerinize ve bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Ardından cruise firmalarının gemide evlenmeyi düşünen çiftlere sunduğu danışmanlık hizmeti sayesinde, diğer tüm detaylar artık profesyonel ellerde.


Her ayrıntının düşünüldüğü rüya gibi bir düğün

Cruise gemisinde evlenmek, gemiye daha ayak basar basmaz sizi adeta bir masal dünyasına götüren çok özel bir organizasyon... Sizin için hazırlanan karşılama kokteylleri, zevkinize uygun tasarlanmış gelin çiçeği, lezzetli bir düğün pastası ve denizin sonsuz maviliğinin ortasında sevdiğiniz insana "Evet" deme fırsatı da bu organizasyonun en güzel yanları. Her şeyin istediğiniz gibi olması için uğraşan gemi personeli de bu kareye eklenince, unutulmaz bir düğün sizi bekliyor olacak.


Düğününüz için özel olarak süslenen salonda, gemi kaptanı tarafından sembolik nikâhınız kıyılıyor ve pastanızı kestikten sonra davetlilerinizle birlikte eğlencenin tadını çıkarabiliyorsunuz. "Fotoğraflarımızı kim çekecek?" diye düşünmenize de gerek yok! Düğün paketinizle birlikte alabileceğiniz profesyonel fotoğrafçı hizmeti sayesinde bu özel günün, en iyi kalitede ölümsüzleştiğinden emin olabilirsiniz.


Düğün ve Balayı keyfi bir arada

Cruise gemisinde evlenmenin en güzel yanlarından biri, tek organizasyonla hem düğünü yapmak hem de balayına çıkmak. Normal düğünlerin temposunun ardından bir de balayı telaşı yaşamak çok yorucu. Cruise gemisinde düğün yapmaya karar verirseniz, gemiye adım attığınız andan itibaren başka hiçbir şey düşünmeden kendinizi size özel hazırlanan bu programa gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.


Düğünün ertesi günü, odanıza getirilen kahvaltıyla balayına başlamak cruise gemisinde evlenmenin en cazip yanlarından biri. İlerleyen günlerde ise beş yıldızlı otel konforunda seyahat ederken geminizin uğradığı limanlardaki şehirleri gezebilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Balayınızı dinlenerek geçirmek istediğinizde ise gün boyu kabininizde kalmak, geminin SPA-Wellness imkânlarından faydalanmak ya da gemi içi aktivitelere katılmak size sunulan sayısız seçenekten sadece birkaçı.


İsterseniz limanda nikâh da mümkün

?Ben düğünümü gemide yapmak istiyorum ama yakın çevrem tura çıkamaz? diyorsanız hiç üzülmeyin! Tura çıkamayacak olan yakınlarınızı hangi ülkeden cruise geminiz kalkacaksa oraya davet edin. Nikâhınızı ve düğününüzü geminizin yanaşık olduğu limanda yapın. Düğün bitiminde yakınlarınız eve, siz cruise turuna?


İşte en popüler Cruise evlilik rotaları

Cruise gemilerinin rotaları dünyanın neredeyse her noktasını kapsasa da, özellikle Akdeniz, Baltık Başkentleri, Norveç Fiyortları, Karayipler ve Adriyatik kıyıları düğün için en çok tercih edilen cruise rotaları arasında yer alıyor.


Dikkat! Bazı gemilerde tören sembolik olarak yapılıyor

Her gemi şirketinin evlilik için organizasyonu bulunmuyor ve bazı gemi şirketleri nikâhı sembolik olarak kıyabilirken, bazılarında ise resmi nikâh geçerliliği de sağlanıyor. Türkiye?ye döndüğünüzde aile cüzdanınızı Aile Bakanlığı?ndan talep ederek kısa bir süre içerisinde de alabiliyorsunuz.


Unutulmaz bir cruise düğünü için ideal cruise rotalarını ve paketlerini Türkiye`nin ilk cruise arama motoru Cruise Planet web sitesinden inceleyebilir, hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek için siz de ilk adımı atabilirsiniz.

CruisePlanet internet sitesi için buraya tıklayınız

THE CRUISE LIFE