Tarih: 27.05.2024 13:53

Windstar Cruises 2025-26 kış Akdeniz seferlerini açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Windstar, yeni seferlerin başlamasıyla birlikte, kamara başına 200 dolar gemi içi kredi ve her şey dahil fiyatlara ücretsiz yükseltme içeren erken rezervasyon teklifini başlattı. Teklif 31 Ekim 2025 tarihine kadar geçerli olacak.

Windstar Başkanı Christopher Prelog, "Akdeniz'de kış mevsimi, bu büyülü bölgenin farklı bir yönünü görmek, yerel halkı tanımak ve Floransa'da Noel, Dubrovnik'te yeni yıl ve İtalya'da Carnevale gibi özel tatilleri kutlamak için harika bir zaman. Akdeniz'de yıl boyunca yelken açmak Windstar için çok başarılı oldu, öyle ki popülaritesi nedeniyle şimdi kış tekliflerimizi genişletiyoruz" dedi.

Windstar'ın kış seferleri, İspanya'nın Valensiya, İtalya'nın Crotone ve Sicilya'nın Katanya şehirleri de dâhil olmak üzere, kruvaziyer şirketinin yaz aylarında genellikle ziyaret etmediği limanları içeriyor. 2025-26 sezonunda ayrıca, konukların denizcilik müzesini, Avrupa'nın en büyük akvaryumunu ve 16. yüzyılın sonları ile 17. yüzyılın başlarından kalma saraylarıyla Palazzi dei Rolli'yi ziyaret edebilecekleri yeni bir liman olan Cenova, İtalya da yer alıyor.

Sezonda ayrıca Dubrovnik, Venedik, Nice, Barselona, Malaga ve Livorno'da (Floransa) gecelemeler bulunacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —