CRUISE ROTALARI 20.01.2022 09:46:00 0

Seatrade Cruise Global 2022'de 10 bin fazla katılımcıyı ağırlayacak

Seatrade Cruise Global 2022'nin 140'tan fazla ülkeden 80'den fazla kruvaziyer markası ve 500'den fazla katılımcıyı temsil eden 10.000'den fazla katılımcıyı ağırlaması bekleniyor.

Seatrade Cruise Global 2022

Seatrade Cruise Global 2022'nin 140'tan fazla ülkeden 80'den fazla kruvaziyer markası ve 500'den fazla katılımcıyı temsil eden 10.000'den fazla katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Kruvaziyer endüstrisinin önde gelen yıllık işletmeler arası etkinliği Seatrade Cruise Global, 25-28 Nisan 2022 tarihleri arasında Miami Beach Kongre Merkezi'ne geri dönüyor.

Sürekli değişen zamana uyarlanmış daha güvenli, daha yenilikçi bir seyir deneyimi yaratın. Zenginleştirici programlama ve fuar bileşenlerine ek olarak, gösteri, tamamen yeni bir AI özellikli çöpçatanlık yazılımı ve özel konsiyerj ekibi ile optimize edilmiş ağ fırsatları sunacak.

“Sektörümüz, sağlık ve güvenlikten teknoloji ve sürdürülebilirliğe kadar her açıdan inovasyonu hızlandırmaya yönelik temel öğrenmeleri değiştirmeye ve uygulamaya devam ediyor. Seatrade Cruise Global Marka ve Etkinlik Direktörü Chiara Giorgi , " Bu dikeyler genelinde bilgi, anlayış ve çözümleri birleştirmek ve paylaşmak için bir platform sağlayarak kruvaziyer topluluğunu desteklemekten gurur duyuyoruz " dedi. “ Geçen yıl yüz yüze başarılı bir şekilde yeniden bir araya geldikten ve aldığımız çok büyük miktarda olumlu geri bildirimden sonra, işbirliği yoluyla sektörümüzün her zamankinden daha güçlü bir şekilde geri geleceğinden emin olarak ivmeyi sürdürmeye hevesliyiz."

Seatrade Cruise Global 2022'nin 140'tan fazla ülkeden 80'den fazla kruvaziyer markası ve 500'den fazla katılımcıyı temsil eden 10.000'den fazla katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Kapsamlı teması olarak dayanıklılığa odaklanan bu yılki konferans programında, teknolojik gelişmeler, sağlık ve güvenlik, küresel limanlar ve destinasyon güncellemeleri ile sürdürülebilirlik ve çevresel gelişmeler gibi önde gelen konuları kapsayan 45 saatten fazla eğitim yer alacak.

Güvenlik son derece önemli olmaya devam ederken, Seatrade Cruise Global, güvenli, hijyenik, üretken ve yüksek kaliteli organize edilmiş bir etkinlik deneyimi sağlayan Informa AllSecure standartları tarafından yönlendirilecektir . Ev sahibi mekan olarak, GBAC STAR tarafından akredite edilmiş bir tesis olan Miami Beach Kongre Merkezi, etkinliğin güvenliğini ve başarısını sağlamak için tüm önlemleri alıyor ve ek tekliflerle destekliyor. Etkinlik öncesinde sağlık ve güvenlikle ilgili özel önlemler sağlanacak ve protokoller tüm şehir ve eyalet düzenlemelerine bağlı kalacaktır.

THE CRUISE LIFE