CRUISE ROTALARI 31.05.2024 13:44:00 0

Princess Cruises Japonya ve Asya'daki seferlerini uzatıyor

Princess Cruises, 2025-2026 yılları için Japonya ve Asya'daki sezonun uzatıldığını duyurdu.

Princess Cruises Japonya ve Asya

Giderek daha fazla gezginin egzotik destinasyonlar araması ve Japonya ile Asya'nın listenin başında yer almasıyla Princess Cruises, 2025-2026 yılları için bölgedeki sezonun uzatıldığını duyurdu. Bu, gemi yolcularına sonbahar yapraklarının doğal güzelliği için mükemmel bir zamanda bu eşsiz destinasyonları deneyimlemeleri için olağanüstü fırsatlar sunacak.

Yeni öneriler, tüm klasik Princess Cruises dokunuşları ve zarafeti ile Asya pazarı için özel olarak tasarlanmış bir gemi olan Japonya yapımı Diamond Princess'te yer alıyor.

Princess Cruises Ticari Direktörü Terry Thornton, “Bu muhteşem destinasyonları deneyimlemek için Diamond Princess Love Boat'umuzla Japonya ve Güneydoğu Asya'ya seyahat etmeyi gerçekten kolaylaştırıyoruz. 2025 sonbaharından 2026 kışına kadar olan sezonumuzda, güzel sonbahar yaprakları mevsimi boyunca Tokyo'dan Japonya yolculuklarımızı genişletmekten ve Güneydoğu Asya'nın en iyilerini vurgulamak için Singapur'a devam etmekten heyecan duyuyoruz" dedi.

Uzunluğu 9-22 gün arasında değişen toplam 11 yeni sefer, konuklara seyahat planlarını karşılayacak çeşitli seçenekler sunuyor. Gemi Japonya, Kore ve Tayvan'da 25 farklı destinasyonu ziyaret ederek bölgenin derinlemesine kültürel keşfini sunacak.

Sonbahar yapraklarının en yoğun olduğu dönemde gerçekleştirilen 13 günlük Circle Japan seyahati veya Okinawa ve Ishigaki'yi ziyaret eden 9 günlük Güney Adaları güzergahı gibi seyahatler özellikle dikkat çekiyor.

Gezginler ayrıca Japonya'nın en kapsamlı keşfi için arka arkaya seferler düzenleyerek kendi özelleştirilmiş, daha uzun yolculuklarını yaratmayı da tercih edebilirler.

Güneydoğu Asya'ya daha fazla uzanmak isteyen gemi yolcuları, gemi Japonya'dan ayrıldıktan sonra Singapur'dan yapılacak üç gidiş-dönüş seferinden birini değerlendirebilirler. Bu seçenekler Malezya, Tayland ve Vietnam'daki seçkin destinasyonları ziyaret ederek bölgedeki önemli yerleri ve cazibe merkezlerini ziyaret etmek için benzersiz fırsatlar sunuyor.

Belirli seferler, daha uzun süreli ziyaretler için gece geç saatlere kadar More Ashore konaklamalarını da içererek daha fazla keşfe ve Honk Kong ve Shimizu gibi en gözde noktaların canlı gece hayatının tadını çıkarma fırsatına olanak tanıyor.

Neden Güneydoğu Asya'ya yelken açmalı?

Diamond Princess gemisiyle Japonya ve Güneydoğu Asya'yı ziyaret etmenin cazibesi, seyahatlerin rahatlığı ve kolaylığından kaynaklanıyor. Bu kadar uzak destinasyonları ziyaret etmek büyük çaba ve ulaşım, farklı oteller, yemek seçenekleri, turlar ve daha fazlasının koordinasyonunu gerektirebilir. Ancak Diamond Princess'te bu zahmet en aza indiriliyor ve deneyim zenginleştiriliyor.

Thornton sözlerine şöyle devam etti: “Misafirlerimizin, canlı kıyı gezilerinin ve gemideki bölgesel mutfak ve eğlence olanaklarımızın tadını çıkarırken bu tarihi ülkeleri deneyimlemek için yalnızca bir kez bavullarını açmaları yeterli.”

Diamond Princess, Asya pazarı düşünülerek Japonya'da inşa edildiğinden, gemi konukların tatil deneyimlerini bölgenin eşsiz kültürü, tarihi ve yetenekleriyle aşılamak için benzersiz bir şekilde uygun.

Kai Sushi'deki otantik yemeklerden Japon esintili kokteyllere ve geleneksel Izumi banyosuna kadar, 115.875 gros tonluk gemideki yolcular Asya kaçamaklarını en iyi şekilde değerlendirmek için gemide birçok fırsata sahip. Gemideki eğlenceler bölge temalı olup, dekor da bölgeyi bu kadar eşsiz ve parlak kılan şeylere bir bakış sunuyor.

Ancak gemideki deneyim Asya sınırlarının ötesine de uzanıyor. Diamond Princess artık kendine özgü Güney Amerika lezzetleriyle yepyeni Churrascaria Brazilian Grill'i sunuyor ya da konuklar Prego Pizzeria veya Sabatini's Italian Trattoria'da klasik İtalyan lezzetlerini tadabiliyor.

Vegas tarzı kumarhane, lüks alışveriş, havuzlar ve spa küvetleri, sanat müzayedeleri, yıldızların altında filmler ve daha fazlası gibi klasik gemi seyahati favorileri de gemide bulunuyor ve gemi yolcuları ne yapmayı severse sevsin her anın keyifli geçmesini sağlıyor.

Diamond Princess çift kişilik odalarda 2.670 misafiri ağırlayabiliyor ve ayrıca her misafirin harika bir deneyim yaşaması için ellerinden geleni yapan 1.100 uluslararası mürettebata ev sahipliği yapıyor. Gemi şu anda Tokyo'dan (Yokohama) Eylül 2024'e kadar seferlerine devam ediyor ve kış aylarını Brisbane, Melbourne, Adelaide ve Sydney'den düzenlenen seferlerle geçirecek.

Mart 2025'te Japonya'ya dönecek ve 2026'ya kadar uzatılmış Asya sezonuna başlayacak.