CRUISE ROTALARI 10.05.2024 15:26:00 0

Princess Cruises bugüne kadarki en büyük Avrupa sezonunu planlıyor

Princess Cruises, 2026 yılı için Avrupa'daki seferlerini genişletiyor ve hat, bölgede rekor kıran 222 sefer için beş gemi planlıyor.

Princess Cruises bugüne kadarki en büyük Avrupa sezonunu planlıyor

Princess Cruises, 2026 yılı için Avrupa'daki seferlerini genişletirken bölgede rekor kıran 222 sefer için beş gemi planlıyor. Programda, kış aylarını Karayipler'de geçirdikten sonra üst üste üçüncü yazında Avrupa'ya dönecek olan yepyeni Sun Princess de yer alıyor.

Kruvaziyer hattı, farklı büyüklükteki gemilerle ve farklı kalkış noktalarıyla 59 benzersiz güzergahtan oluşan çeşitlilikte bir seçki planlıyor. Bu sayede, ziyaret etmeyi en çok hayal ettikleri Avrupa destinasyonları ne olursa olsun, her tür kruvaziyer yolcusu için bir şeyler sunulacak.

Princess Cruises Ticari Direktörü Terry Thornton, "Avrupa tatillerine inanılmaz bir talep var ve bunun yakın zamanda yavaşlayacağını öngörmüyoruz" dedi. 

Sun Princess, Sky Princess, Enchanted Princess, Majestic Princess ve Sapphire Princess gemileri 2026 yaz yelken sezonu için Avrupa'da konumlandırılıyor.

Filodaki en yeni prenses olan Sun Princess, Roma, Atina ve Barselona'dan kalkışlarla 7-21 gece arasında değişen güzergahlar sunacak. Seçenekler "Büyük Akdeniz Macerası "na bağlanırken, konuklar aynı limanı iki kez ziyaret etmeyecek ve mümkün olan en kapsamlı ve çeşitli Avrupa keşfini sağlayacaklar.

175.000 gros tonluk Sun Princess, sefer başına 4.300 yolcuya ev sahipliği yapabiliyor ve 1.600 uluslararası mürettebat tarafından hizmet veriliyor.

Sky Princess 6. yılında 7-28 gece arasında değişen güzergah seçenekleriyle Southampton'dan hareket edecek. Kalkış tarihine ve seyir süresine bağlı olarak, destinasyonlar arasında Kuzey Avrupa'nın önemli noktaları, Kanarya Adaları ve Akdeniz yer alıyor.

Özellikle 145.281 gros tonluk, Kraliyet sınıfı Sky Princess'in 8 Ağustos 2026'da Southampton'dan 14 gecelik özel bir Tam Güneş Tutulması seyahati sunacak olması dikkat çekici. Geminin rotası, 12 Ağustos'taki astronomik olay için benzersiz görüntüleme fırsatları için tam tutulma yolunda olacak.

Gemi ayrıca Southampton'dan gidiş-dönüş 28 gecelik yepyeni bir Kuzey Avrupa ve Akdeniz güzergahı sunacak ve Danimarka, Almanya, Estonya, Belçika, İspanya, Portekiz ve daha birçok önemli destinasyona uğrayacak. Bu destansı gemi 12 Eylül 2026'da kalkıyor.

Sky Princess her seferinde 3.660 misafiri ağırlayabilir ve 1.300 mürettebatıyla herkesin unutulmaz ve keyifli bir yolculuk geçirmesini sağlıyor.

Sky Princess'in kardeş gemisi Enchanted Princess de 2026 yılı için Avrupa'da büyüleyici seçenekler sunacak. Güzergahlar Roma'dan gidiş-dönüş 5-14 gece arasında değişiyor. 

Bir başka Kraliyet sınıfı gemi olan Majestic Princess, 11-14 gece arasında değişen güzergâhlarla Southampton'dan demir alacak. Geminin İngiltere, Galler, İrlanda, Kuzey İrlanda ve İskoçya'daki limanlara yaptığı Britanya Adaları yolculukları özellikle dikkat çekiyor. Majestic Princess ayrıca Norveç, İzlanda, Hollanda, Almanya ve Belçika'yı içeren Kuzey Avrupa güzergahları da sunacak.

142.216 gros tonluk Majestic Princess ise 3.560 yolcuyu ağırlayabiliyor ve 1.300'den fazla uluslararası mürettebata ev sahipliği yapıyor.

Son olarak, büyüleyici Sapphire Princess kalkış tarihine bağlı olarak Kopenhag, Barselona ve Roma'dan seferler sunacak. Kuzey Avrupa güzergâhları 12 gecelik yolculuklardan oluşurken, Akdeniz seçenekleri için süre açısından daha fazla çeşitlilik söz konusu. 115.875 gros tonluk gemi 2.670 misafiri ağırlayabiliyor ve 1.100 mürettebatıyla üstün hizmet sunuyor.

Avrupa seferlerine ek olarak, beş gemi de 14-29 gece arasında değişen transatlantik geçişler sunarak konuklara daha da eşsiz gemi seyahati fırsatları sunacak.

2026 Avrupa seferleri 23 Mayıs 2024'ten itibaren satışa sunulacak ve en iyi seçenekleri elde etmek için yolcuların erken rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Princess Captain's Circle üyeleri 16 Mayıs'tan itibaren erken rezervasyon yapabilecek ve 31 Ağustos'tan önce rezervasyon yapmaları halinde özel bir indirimden yararlanabilecekler.

Thornton, "En iyi fiyatlandırmamız bu yolculuklar ilk satışa çıktığında olacak. 2026 sezonumuz, önemli limanların yanı sıra konuklara kendi kişiselleştirilmiş yolculuklarını sunan daha küçük, alışılmışın dışındaki noktaları ziyaret eden inanılmaz yolculuklarla Avrupa'nın en iyilerini sunuyor" dedi.

Kruvaziyer hattının 17 gemisinden beşinin 2026 yazında Avrupa'da konuşlandırılacak olmasıyla Princess Cruises, bölgede etkileyici istatistiklere ulaşmış oldu.

29 farklı ülkede 101 uğrak limanı ziyaret eden 59 benzersiz güzergah ile toplam 222 sefer sunuluyor. Güzergahlar 5 gece gibi kısa bir süreden 42 gece gibi uzun bir süreye kadar değişiklik gösterirken, seyahat planları veya hayalleri ne olursa olsun konuklara bolca esneklik sağlıyor.

Ayrıca 19 liman, belirli güzergâhlarda gece geç saatlere kadar konaklamayı içererek konuklara daha uzun ziyaretler ve muhteşem akşam etkinliklerinin ve gece hayatının tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Üç uğrak liman; Norveç Alta, Almanya Hamburg ve İsveç Stockholm gemiye, sefer tarihine ve genel güzergâha bağlı olarak tam gece konaklamaları içerecek.