CRUISE ROTALARI 26.04.2024 12:44:00 0

Oceania 2025 Akdeniz seferlerini açıkladı

Oceania Cruises, Marina ve Nautica gemileriyle 2025 yılı için 16 Akdeniz güzergahını, denenmiş ve bilinen limanlar ile daha az ziyaret edilen destinasyonların bir karışımıyla açıkladı.

Oceania 2025 Akdeniz seferlerini açıkladı

Seferlerin Barselona, Atina ve İstanbul gibi klasik Akdeniz limanlarından hareket etmesi planlanıyor. Durres, Arnavutluk; Sicilya'daki Trapani veya Korsika'nın Propriano limanı gibi alışılmışın dışındaki destinasyonlar da Oceania'nın güzergahlarında yer alıyor.

Oceania Cruises Başkanı Frank A. Del Rio, "2025 Akdeniz seferleri dizimiz, dünyanın en popüler ve heyecan verici kruvaziyer bölgelerinden birini öne çıkarmanın mükemmel bir yoludur" dedi. “Aktif maceraperestlerden tarih meraklılarına ve yemek meraklılarına kadar herkese ilham verecek kıyı gezileri ile küçük, lüks gemilerimiz dünyanın bu görkemli bölgesini keşfetmek için mükemmel bir yoldur.”

Marina, 2025 Akdeniz sezonuna geminin Mayıs 2024'te başlaması planlanan yenileme çalışmalarından yeni çıkmış olarak girecek. 1.250 yolcu kapasiteli gemide Aquamar Kitchen ve Pizzeria olmak üzere iki yeni yemek mekânının yanı sıra havuz kenarında genişletilmiş bir dondurma salonu bulunacak. Diğer kozmetik değişiklikler ve güncellemeler geminin Penthouse süitlerine, banyolarına ve ortak kullanım alanlarına uygulanacak.

Marina için öne çıkan güzergahlar arasında dokuz günlük Barselona-Atina seyahati, İstanbul'dan Atina'ya 11 günlük Ege Denizi seyahati ve Atina'dan Kanarya Adaları'ndaki Santa Cruz de Tenerife'ye 21 günlük bir sefer yer alıyor.

Daha küçük olan 670 yolcu kapasiteli gemi ise 14 günlük Atina - Roma ve 11 günlük Atina - Valletta seferleri sunacak.

Her iki geminin güzergâhları, Nautica'nın 7 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasındaki 46 günlük Roma gidiş-dönüş yolculuğu veya Marina'nın Roma'dan Miami'ye 56 günlük yolculuğu gibi daha uzun Grand Voyage seferlerinde birleştirilebilir.