Tarih: 30.09.2024 12:52

Norwegian Dawn yeniden Akdeniz'e açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Norwegian Dawn, Kuzey Avrupa'daki yaz görevini tamamladıktan sonra cuma günü Akdeniz'e doğru yeniden konumlandırma yolculuğuna başladı.

Fransa'dan hareket eden 10 gecelik gemi İspanya'ya yelken açacak ve Portekiz, İngiltere ve Belçika'daki varış noktalarını da ziyaret edecek.

Le Havre'dan yola çıkan Norwegian Cruise Line gemisinin Zeebrugge, Southampton ve Gironde Nehri üzerinde bulunan ve Bordeaux'ya bir kaçış noktası olarak hizmet veren bir Fransız limanı olan Le Verdon'a uğraması planlanıyor.

Norwegian Dawn daha sonra Cebelitarık Boğazı'nı geçip Akdeniz'e girmeden önce La Coruña ve Porto'yu ziyaret edecek.

Malaga ve İbiza'yı ziyaret ettikten sonra gemi 7 Ekim 2024'te İspanya'nın Barselona limanında güzergahını sonlandıracak. Geminin daha sonra Doğu Akdeniz'e doğru yola çıkması ve bölgede kısa bir sonbahar sezonu başlatması planlanıyor.

Gemi İtalya, İspanya, Fransa, Karadağ, Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye'ye 9 ila 10 gecelik bir dizi sefer düzenleyecek. Barselona, Trieste ve Pire'den hareket eden geminin güzergâhında Katanya, Barselona, Cannes, Kotor, Dubrovnik, Santorini ve İstanbul gibi birçok uğrak liman yer alıyor.

Norwegian Dawn, Güney Avrupa'daki programını tamamladıktan sonra kasım ayı başında kış seferlerine başlayacak.

Gemi 2024-25 sezonu boyunca Afrika, Hint Okyanusu ve Orta Doğu'da güzergahlar sunacak.

Program, Senegal'de Dakar, Gambiya'da Banjul, Fildişi Sahili'nde Abidjan ve Angola'da Luanda dahil olmak üzere birçok sıra dışı kruvaziyer destinasyonunu ziyaret eden Afrika'nın batı kıyısına 21 gecelik bir yolculukla başlıyor.

Norwegian Dawn, Cape Town'daki yolculuğunu sonlandırmadan önce São Tomé ve Príncipe'nin yanı sıra Kanarya Adaları, Fas ve Namibya'ya da uğrayacak.

Mart 2025 sonuna kadar sürecek olan sefer, Cape Town'a ek olarak Doha ve Port Louis'den de kalkışlar içeriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —