CRUISE ROTALARI 12.01.2022 11:19:00 0

Norwegian Cruise Line 10 gemisiyle dünyanın dört bir yanında

Temmuz ayında yeniden hizmete başlayan Norwegian Cruise Line, dünyanın dört bir yanında yelken açan gemi sayısını 10'a yükseltti.

Norwegian Cruise Line 10 gemisiyle dünyanın dört bir yanında

Norveç, Aralık ayında önemli bir dönüm noktasına ulaştı ve 17 gemilik filosunun yüzde 60'ını aktif kruvaziyer operasyonlarına geri verdi.

Temmuz ayında hizmete yeniden başlamasının ardından Norwegian Cruise Line, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerle yelken açan on yolcu gemisine ulaştı. Markanın cesur yeniden başlatma planları, yakında aktif ürün grubuna ek üç gemi daha eklenmesini gerektiriyor.

Filonun yüzde 60'ı seyir halinde

Norveç, Aralık ayında önemli bir dönüm noktasına ulaştı ve 17 gemilik filosunun yüzde 60'ını aktif kruvaziyer operasyonlarına geri verdi. Aralık ayı boyunca hizmete devam eden iki ek gemi ile şirket, daha da fazla ana limana ve varış noktasına döndü. 

Şu anda hizmette olan on gemi:

Norwegian Gem

2 bin 400 kişi kapasiteli olan gemi, New York ana limandan Bahamalar ve Doğu Karayiplere 7 ila 10 gecelik seyahat programları düzenliyor.

Norwegian Epic

4 bin 200 kişi kapasiteli gemi, San Juan (Porto Riko) ana limandan Güney ve Doğu Karayiplere 7 gecelik seyahat programları düzenliyor.

Norwegian Getaway

4 bin kişi kapasiteli gemi, Miami ana limandan Bahamalar, Güney, Batı ve Doğu Karayiplere 5 ila 9 gecelik seyahat programları düzenliyor. 

Norwegian Breakaway

4 bin kişi kapasiteli gemi New Orleans ana limandan Batı Karayiplere 7 gecelik seyahat programları düzenliyor. 

Norwegian Bliss

4 bin 200 kişi kapasiteli gemi, Los Angeles ana limandan Meksika Rivierası, Orta Amerika ve Panama Kanalı bölgesine 7 ila 14 gecelik seyahatler düzenliyor.

Norwegian Escape

4 bin 200 kapasiteli gemi, Port Canaveral ana limandan Bahamalar ve Doğu ve Batı Karayiplere 5 ila 7 gecelik seyahat programları düzenliyor.

Norwegian Joy

4 bin 200 kişi kapasiteli gemi, Miami ana limandan Roatan, Harvest Caye, Cozumel ve daha fazlasını ziyaret eden Batı Karayiplere 7 gece seyahat programları düzenliyor.

Norwegian Encore

4 bin 200 kişi kapasiteli gemi, Miami ana limandan Great Stirrup Cay, Amber Cove, St. Thomas ziyaretleriyle Batı Karayipler ve Bahamalara 7 gecelik seyahat programları düzenliyor.

Norwegian Dawn

2 bin 200 kişi kapasiteli gemi, Tampa (Amerika Birleşik Devletleri) ana limandan Doğu Karayipler ve Bahamalara 5 ila 11 gecelik seyahat programları düzenliyor. 

Norwegian Dawn

2 bin 400 kişi kapasiteli gemi, Miami ana limandan Bahamalar, Panama Kanalı, Güney ve Doğu Karayiplere 3 ila 11 gecelik seyahat programları düzenliyor. 

Şubat ayına kadar 3 gemi daha eklenecek

Filonun tamamı 2022'nin ilk çeyreğinin sonunda ticari operasyonlarına devam edecek olsa da, Ocak ve Şubat aylarında üç gemi yeniden hizmete başlayacak.

Norveç Yıldızı, yeni yılda hizmete yeniden giren ilk gemi olduğunda, Norveç'in Güney Amerika'ya dönüşünü kutlayacak ve onu yakından takip eden ve şirketi Hawaii'ye geri getiren Amerika'nın Gururu.

Tüm filo için şu anda planlanan hizmet yeniden başlama tarihleri:

Norwegian Stark

2 bin 200 kişi kapasiteli gemi, Buenos Aires (Arjantin) ana limandan Montevideo, Punta Arenas, Ushuaia, Antarktika ve Punta del Este'ye 14 geceİlk seyahat programları düzenleyecek. 

Pride of America

2 bin kişi kapasiteli gemi, Honolulu (Amerika Birleşik Devletleri) ana limanından Maui, Hilo, Kailua Kona ve Kauai'ya 7 geceİlk seyahat programı düzenleyecek.

Norwegian Jade

2 bin 400 kişi kapasiteli gemi, Dubai ana bağlantı noktasından Abu Dabi, Fujairah, Salalah, Akabe, Safaga, Ashdod, Hayfa, Limasol ve Rodos güzergahlarını kullanarak Yunanistan'a 18 gecelik seferler düzenleyecek.

Norwegian SKY

2 bin kişi kapasiteli gemi, Miami ana limandan Freeport, Nassau ve Great Stirrup Cay'a 4 gecelik seyahatler düzenleyecek.

Norwegian Jewel

2 bin 400 kişi kapasiteli gemi Panama ana limanından Puerto Limón, Aruba, Curaçao, Bonaire ve Cartagena 9 geceİlk seyahat programları düzenleyecek.

Norwegian Sun

2 bin 2 kişi kapasiteli gemi, Tokyo ana limandan Beppu, Busan, Nagasaki, Kagoshima, Osaka ve Shimizu 9 geceİlk seyahat programları düzenleyecek.

Norwegian Spirit

2 bin kişi kapasiteli gemi, Sidney - Bali ana limandan Brisbane, Airlie Plajı, Cairns, Cooktown, Darwin, Komodo Adası ve Celukan bawang 13 geceİlk seyahat programları düzenleyecek.

Norwegian Primak

3 bin 215 kişi kapasiteli gemi, Amsterdam - Reykjavik ana limanlarından Zeebrugge, Bergen, Geiranger, Akureyri ve Isafjord 8 gecelik seferler düzenleyecek.

THE CRUISE LIFE