TURİZM 24.04.2024 13:22:00 0

Norvegian Cruise Line 2024 Avrupa sezonunu başlattı

Norvegian Cruise Line, 2024’te Kuzey Avrupa, Akdeniz, Yunan Adaları ve Atlantik kıyısındaki 140 limanı ziyaret ederek 38 gidiş-dönüş ve 63 açık konaklamalı 101 güzergahda seyredecek

Norvegian Cruise Line 2024 Avrupa sezonunu başlattı

Norveç Cruise Line (NCL), 2024 Avrupa sezonunu 19 Nisan 2024'te Norveç Epic'in sezonluk ana limanı Civitavecchia (Roma), İtalya'ya vararak başlattı.

Bu yaz seyahat sezonu boyunca, Avrupa'da NCL gemi seyahatlerine çıkan konuklar, Kuzey Avrupa, Akdeniz, Yunan Adaları ve Atlantik kıyısındaki 140 büyüleyici limana uğrayan 38 gidiş-dönüş ve 63 açık-çene seferiyle 101 farklı güzergah arasından seçim yapma fırsatına sahip olacaklar. 

Gemi yolculukları 13 ana limandan şu 3 yeni seçenekle hareket edecek: New York City, Le Havre (Paris), Fransa ve Oslo, Norveç. 

NCL'nin bölgede Prima, Viva ve Escape dahil olmak üzere toplam 9 gemisi olacak.  

Norveç Cruise Line'ın başkanı David J. Herrera, "Bu sezon için Avrupa'ya döndüğümüzde, hedefimiz, misafirlerimizin Avrupa'nın en ikonik ve aranan destinasyonlarına kendilerini kaptırmaları için sürekli olarak benzersiz ve büyüleyici deneyimler sunmaya devam ederken, onlara bizimle yolculuklarını en üst düzeye çıkarmaları için değer sunmaya devam ediyor" dedi.

Herrera, “Aslında, NCL ile Avrupa'ya seyahat etmenin karada yapılan benzer bir tatile göre yüzde 40'a kadar daha fazla değer sunduğunu, bunun sadece unutulmaz bir deneyim değil aynı zamanda uygun maliyetli bir deneyim haline geldiğini gördük. Konukların NCL ile Avrupa'ya son dakika seyahatine rezervasyon yaptırmaları ve neredeyse her gün yeni bir destinasyonda uyanmanın güzelliğinin tadını çıkarmaları için hâlâ zamanları var” ifadelerini kullandı.

NCL'nin Avrupa yolculuklarında öne çıkanlar şunlar:

Norwegian Star, İzlanda, Grönland ve Kanada'ya bir dizi açık gemi gezisi seferi düzenliyor.

Norwegian Escape, 25 Haziran'da Yunanistan'ın Atina (Pire) limanında yedi ila 10 günlük Yunan Adaları gidiş-dönüş güzergahlarını gerçekleştirecek. 

Norwegian Viva, Akdeniz'de dokuz, 10 ve 11 günlük açık gemi yolculuğu seçenekleri sunacak. 

Norwegian Escape Barselona, ​​​​İspanya'da ana liman olacak.

Civitavecchia (Roma), İtalya ve Trieste (Venedik), İtalya, Batı Akdeniz'de 8 ila 10 günlük gidiş-dönüş seferleri ve İtalya, Yunanistan ve Fransa'da sadece bir gün denizde olmak üzere 7 ila 11 günlük açık gemi gezisi yapacak.