CRUISE ROTALARI 1.06.2024 11:44:00 0

Neonyx Cruises 15 Temmuz'da seferlerine başlıyor

Neonyx Cruises, 15 Temmuz'da Çeşme'yi de kapsayan seferlerine başlayacağını açıkladı.

Neonyx Cruises 15 Temmuz

Neonyx Cruises, eski Costa Magica olan Goddess of the Night ile 15 Temmuz'da hizmete başlayacağını resmen duyurdu.

Seajets tarafından işletilen şirket, Akdeniz gemi seyahatinde yeni bir dönem başlattığını ve gemi seyahati deneyimini müzik festivali, kültür ve manzaradan oluşan olağanüstü bir yolculuğa dönüştürdüğünü açıkladı.

Şirket, “gün batımından gün doğumuna kadar performans sergileyen dünyaca ünlü DJ'lerden oluşan bir kadro” sunacağını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, “Yepyeni bir konseptle, yolculukları kruvaziyer endüstrisinde yeni bir sayfa açıyor ve Kiklad adaları arasında yalnızca yetişkinlere yönelik üç ve dört gecelik bir dizi yolculukla eğlence ve birinci sınıf kruvaziyer misafirperverliğinin nihai füzyonunu sunuyor. Dünyada benzeri olmayan çok geniş bir üst güverte tasarımına sahip olan 'Gecenin Tanrıçası', kendisini önde gelen bir yüzen elektronik/dans müzik festivali olarak konumlandırıyor. Her gemi seyahatinde 7-10 uluslararası DJ'den oluşan eksiksiz bir kadro yer alacak, bu da heyecan verici eşleşmeleri ve nadiren görülen arka arkaya performansları beraberinde getirecek” denildi.

Güzergah, yolcuların gemiye biniş ve iniş limanlarını Pire/Atina veya Mikonos ya da Çeşme olarak seçerek yolculuklarını özelleştirmelerine olanak tanıyor ve 50'den fazla benzersiz güzergah sunuyor. Konuklar Mikonos ve Santorini gibi Yunan adalarının yanı sıra Çeşme'nin Türk kıyı şeridini de ziyaret etme fırsatına sahip olacaklar.