CRUISE ROTALARI 10.09.2024 14:40:00 0

MSC Cruises 2025 Çin seferlerini duyurdu

MSC Cruises, 2025 yılında Çin'e gerçekleşecek seyahat planlarını duyurdu.

MSC Cruises 2025 Çin seferlerini duyurdu

MSC Cruises, 2025 yılında Çin pazarına yönelik dağıtım planlarını açıkladı.

Yapılan basın açıklamasına göre, MSC Bellissima Şangay'dan hareket eden bir dizi gemi seyahati için Çin'e geri dönecek.

Gemi ilk olarak 16 Ocak ve 10 Mart 2025 tarihleri arasında limandan hareket ederek Japonya ve Güney Kore'deki varış noktalarına 4 ve 5 gecelik kış turları düzenleyecek.

MSC Bellissima, Asya'nın farklı bölgelerine yelken açtıktan sonra, 7 Eylül 2025 tarihine kadar sürecek bir yaz programı için 13 Temmuz 2025 tarihinde Şangay'a geri dönecek.

Bu süre zarfında 4.500 misafir kapasiteli geminin programında Japonya ve Güney Kore'ye kısa yolculuklar da yer alıyor.

MSC Cruises, 2025 yılında MSC Bellissima tarafından Şangay'dan yaklaşık 30 gemi seyahati sunulacağını açıkladı.

Şirket, güzergahların Fukuoka, Sasebo, Okinawa, Jeju, Busan ve Incheon gibi bölgedeki popüler destinasyonlara ziyaretler içerdiğini de sözlerine ekledi.

MSC Cruises Çin Başkanı Helen Huang, “Bu yılın başlarında Çin anakarasındaki ilk seferinden bu yana, MSC Bellissima pazardan sıcak bir tepki aldı ve henüz sona eren yaz sezonu boyunca unutulmaz deniz tatilleri sundu” dedi.

Huang, Çin'in vizesiz seyahat politikalarının rahatlığını vurgulayarak, “Çinli misafirlerimizi 2025 yılının kış, ilkbahar ve yaz aylarında tekrar ağırlamayı ve onlara en iyi donanım, yemek, eğlence ve aile deneyimleri ile amiral gemisi bir gemi seyahati deneyimi sunmayı dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

MSC Cruises, Çin'deki 2024 operasyonlarını 6 Eylül'de MSC Bellissima'nın Şangay'dan yola çıkması planlanan 25 seferlik bir serinin sonuncusunu tamamlamasıyla noktaladı.

Asya'da ilk kez sahneye çıkan 2019 yapımı gemi, şirketin mart ayı ortasında Çin'e geri dönüşüne işaret ederek 4 yıllık bir arayı kapattı.

Bu operasyon aynı zamanda pandeminin ardından yabancı bandıralı gemilerin Çin kruvaziyer pazarına dönüşüne de işaret ediyor.