CRUISE ROTALARI 31.05.2024 12:47:00 0

MSC, 2025-26 kışında ABD'deki ana limanlardan 7 gemiyle sefer yapacak

MSC Cruises, 2025-26 kış sezonu için Amerika Birleşik Devletleri'nde 7 gemi konuşlandırıyor.

MSC, 2025-26 kışında ABD

MSC Cruises, 2025-26 kış sezonu için Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 7 gemi konuşlandıracağını açıkladı. Yapılan basın açıklamasına göre gemiler, marka için bir başka Kuzey Amerika kilometre taşı olan Miami, Port Canaveral, New York City ve Galveston'daki 4 ana limanda konuşlanacak.

2025-26 kışının öne çıkan özellikleri arasında MSC Grandiosa'nın Port Canaveral'dan ABD'deki ilk seferi; MSC Cruises'ın Galveston'dan açılış sezonu seferleri; MSC World America'nın Nisan 2025'teki ilk seferinin ardından Miami'den ilk kış sezonu seferleri; ve çoğu güzergahın gelişmiş Ocean Cay MSC Marine Reserve'e uğraması yer alıyor.

MSC Cruises ABD Başkanı Rubén A. Rodríguez şunları söyledi: “2025-2026 kış sezonu, ABD'deki ana limanlardan sefer yapan 7 gemi ile ABD'de bugüne kadarki en büyük varlığımız olacak.  Misafirlerimize kalkış limanları, gemiler, güzergahlar ve destinasyonlar konusunda her zamankinden daha fazla seçenek sunmaktan mutluluk duyuyoruz, bu da mükemmel gemi seyahatini bulmayı kolaylaştırıyor.  

MSC Grandiosa'yı Port Canaveral'a getirmeyi, MSC Seascape'i Galveston'dan denize indirmeyi ve Miami'den yola çıkan konuklarımıza MSC World America gemisiyle yeni bir seyir dünyası sunmayı dört gözle bekliyoruz.  Gemideki birinci sınıf eğlence, yemek ve olanakları Ocean Cay'e gelen harika güncellemelerle birleştirmek, ilk kez gemi yolculuğu yapanlardan en sadık hayranlarımıza kadar herkes için mükemmel olan inanılmaz derecede heyecan verici bir gelecek sağlıyor.”

MSC Grandiosa, Nassau ve Ocean Cay'e yelken açan MSC Seashore'da üç ve dört gecelik yolculuk seçenekleriyle Doğu ve Batı Karayipler'e dönüşümlü olarak 7 gecelik seferler sunacak.

Bu sezon ayrıca MSC Cruises'un MSC Seascape ile Galveston Limanı'ndan ilk seferleri de yapılacak. Gemi Costa Maya, Isla de Roatan ve Cozumel'i ziyaret ederek 7 gecelik Batı Karayip güzergahları gerçekleştirecek.

MSC World America Miami'den, Isla de Roatan, Costa Maya, Cozumel ve Puerto Plata'ya uğrayarak 7 gecelik Doğu ve Batı Karayip güzergahları oluşturacak. Seaside üç, 4ve 7 gecelik güzergâhlar sunarken Divina Karayipler'e daha uzun güzergâhlar sunacak.

Meraviglia, New York'tan Florida ve Bahamalar'a 7 gecelik seferler düzenleyecek ve Port Canaveral (Florida), Nassau ve Ocean Cay'e uğrayacak.