CRUISE ROTALARI 3.06.2024 10:14:00 0

Mano Cruises 2024 yaz programını başlattı

Uzun bir kış tatilinin ardından yeniden hizmet vermeye başlayan Mano Cruises, İsrail'den hareketle Doğu Akdeniz'e bir dizi sefer düzenliyor.

Mano Cruises 2024 yaz programını başlattı

Mano Cruises, geçtiğimiz günlerde 2024 yaz programını başlattı.

Mano, 2023 yılı faaliyetlerinin bir bölümünün Orta Doğu'daki jeopolitik durumdan etkilenmesinin ardından, 30 Mayıs 2024 tarihinde Crown Iris gemisiyle misafirlerini yeniden ağırlamaya başladı.

Hayfa'dan hareket eden 1.500 misafir kapasiteli gemi, Yunan Adaları ve Kıbrıs da dahil olmak üzere bölgedeki çeşitli destinasyonlara iki ila 14 gecelik bir dizi yolculuk sunacak.

Crown Iris sezonun ilk seferinde Hayfa'dan Limasol'a bir gecelik ziyareti de içeren üç gecelik bir gemi yolculuğuna çıktı.

Gemi Ekim ayı sonuna kadar Agios Nikolaos, Rodos, Mikonos, Patmos, Santorini, Pire, Volos ve Larnaka da dahil olmak üzere Yunanistan ve Kıbrıs'ta çeşitli varış noktalarını içeren iki ila yedi gecelik yolculuklar sunuyor.

Mano, sezonun ilerleyen dönemlerinde Batı Akdeniz ve Adriyatik Denizi'ne daha uzun yolculuklar da düzenleyecek.

Crown Iris, 27 Ekim'de Hayfa'dan hareket ederek Yunanistan, İtalya ve Hırvatistan'daki çeşitli noktalara 11 gecelik bir gemi seyahati gerçekleştirecek.

İsrail'e dönmeden önce seyahat programında Hanya, Kalamata, Katakolon, Argostoli, Korfu, Brindisi, Dubrovnik ve Split ziyaretleri yer alıyor.

2024 yelken sezonunu tamamlayan geminin Kasım ayı sonunda Batı Avrupa'ya 14 gecelik bir güzergah sunması da planlanıyor.

Fransa, İtalya ve Yunanistan'ı kapsayan iki haftalık gemi seyahatinde Sicilya'da Catania ve Palermo, Sardinya'da Olbia ve Fransız Rivierası'nda Villefranche yer alıyor.

Crown Iris ayrıca aralık ayı başında İsrail'e dönmeden önce Civitavecchia, Napoli, Hanya ve Kandiye'ye de seferler düzenleyecekti.

Başlangıçta Majesty Cruise Line tarafından işletilen Crown Iris ilk olarak 1990'ların başında hizmete girdi. Mano tarafından 2018 yılında satın alınan gemi, diğer markaların yanı sıra Norwegian Cruise Line, Louis Cruises ve Thomson Cruises için de seferler düzenledi.