Deniz Mahsullü Tarif
Sevgili The Cruise Life okuyucuları? Denizden ne çıksa yerim diyorsanız sizlere çok güzel bir tarifimiz var: Levrek Ceviche? Ceviche (seviçe), yeşil limon (laym) suyu içinde yatırılmak suretiyle ?pişirilmiş? çiğ balıklı soğuk yemeklere verilen genel bir isim. Limon suyunda (sitrik asit içinde) belirli bir süre yatan çiğ balığın protein yapısı gevşiyor ve pişmiş bir görüntü alıyor. Latin Amerika?da her ülkenin her şehrinin kendine has bir ceviche spesiyali var. O le ceviche aslında bir yemek tekniği olmanın yanı sıra bir ritüel, bir sürekli fark yaratma tabanı. O le bir kez temel tekniği kavrarsanız siz de kendi adınıza çok farklı ceviche?ler geliştirebilirsiniz.
Levrek Ceviche
Afiyet olsun.
THE CRUISE LIFE