HABER 12.01.2022 18:13:00 0

Kruvaziyer turizminin ilk ve tek haber portalı 'The Cruise Life'

Deniz turizmi sektörünü adım adım takip etme gayesiyle 2013 yılında çıktığımız bu yolda www.thecruiselife.com.tr sitesiyle kruvaziyer sektöründe neler olup bittiğini, sektördeki gelişmeleri, yakından izliyoruz.

Kruvaziyer turizminin ilk ve tek haber portalı

Deniz turizmi sektörünü adım adım takip etme gayesiyle 2013 yılında çıktığımız bu yolda www.thecruiselife.com.tr sitesiyle kruvaziyer sektöründe neler olup bittiğini, sektördeki gelişmeleri, sorunları, kısacası deniz turizmine dair her bir ayrıntıyı yakından izliyoruz. Gayemiz, Türk halkına kruvaziyer turizmi ile buluşturmak ve sektörde yaşanan gelişmeleri anında okuyuculara ulaştırmaktır.

Ocak 2013'te yayın hayatına başlayan www.thecruiselife.com.tr haber portalı olarak kuruluş amacımız sektörün en güncel ve en güvenilir medyası olmaktı ve bu amaçtan bir an olsun sapmadık. Bugün www.thecruiselife.com.tr haber portalı aylık 70-75 bin, sayfa gösterimi ise 200-250 binin üzerindedir. Aylık yüz bine yakın tekil giriş sayısıyla önemli bir takipçi kitlesine erişen www.thecruiselife.com.tr günlük, hızlı ve güvenilir haber akışıyla cruise severlerin yakından takip ettiği sektörün tek güncel haber sitesidir.

Sosyal medyayı aktif kullanıyoruz

Hazırladığımız her bir içeriği, artık hepimizin günlük hayatında önemli bir yer tutan Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram gibi sosyal paylaşım ağlarına da servis ederek farklı okuyucu kitlelerine ulaştırıyoruz.

THE CRUISE LIFE