CRUISE GURME 11.05.2019 14:30:26 0

İki yeni restoranı ile Ramon Freıxa ortaklığını genişletiyor

MSC Cruises, Mayıs ayında bu yıl hizmete girecek olan MSC Grandiosa`da, iki yeni Hola, Tapas Bar restoranı açarak, iki Michelin yıldızlı İspanyol şef Ramón Freixa ile büyük bir başarıyla sürdürdüğü ortaklığını genişleteceğini duyurdu.

İki yeni restoranı ile Ramon Freıxa ortaklığını genişletiyor

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde dünyanın en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan MSC Cruises Mayıs ayında MSC Meraviglia`da ve bu yıl hizmete girecek olan MSC Grandiosa`da, iki yeni Hola, Tapas Bar restoranı açarak, iki Michelin yıldızlı İspanyol şef Ramón Freixa ile büyük bir başarıyla sürdürdüğü ortaklığını genişleteceğini duyurdu.

Ortaklık için doğru şefleri ararken göz önünde bulundurdukları birçok kriter ğunu belirten MSC Cruises CEO`su Gianni Onorato, ?İlk olarak kendi ilgilendikleri mutfak kültüründe sektör lideri bir uzmanlık sunabilecek ve gemide konuklarımızın yemek deneyimlerini olağanüstü tatlar ile zenginleştirecek şefler arıyoruz. İkinci olarak bizimle aynı değerleri paylaşan şefler ile çalışmak istiyoruz. Ramon, sadece yenilikçi ve modern tarzıyla İspanyol gastronomisinde mükemmeliyeti yakalamakla kalmıyor, Akdeniz mutfağı konusunda da bizimle aynı tutkuyu paylaşıyor. Ramon ile yaptığımız bu başarılı ortaklığı, daha fazla konuğun onun vizyonunu deneyimlemesine olanak sağlayacak şekilde geliştirmeye devam etmekten memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Frexia; arka arkaya 25 yıl boyunca üç Michelin yıldızını elinde tutan ünlü Alman şef Harald Wohlfahrt, iki Michelin yıldızlı Raymond Blanc, yenilikçi pan-Asya şefi Roy Yamaguchi, ödüllü pasta şefi Jean Philippe-Maury ve beğeni toplayan Çinli şef Jereme Leung`un da içinde yer aldığı etkileyici önde gelen uluslararası şefler listesinin bir parçasıdır. Dünyanın sevilen mutfaklarından bazılarının temsilcileri olan bu yeteneklerin her biri, kendi özgün tarzları ve vizyonları ile filo genelinde konuklar için unutulmaz yemek deneyimleri yaratmaktalar.


Ramón Freixa, duygularını şöyle dile getirdi: "HOLA! Tapas Bar konseptini MSC Cruises filosundaki iki gemiye daha taşıyarak dünyanın dört bir yanından gelen konukların, neşeli bar atmosferimizde iştah açıcı lezzetler ile İspanya`nın gerçek tadını keşfetmelerine olanak sağlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum."




Geçtiğimiz yıl içerisinde MSC Cruises ile seyahat eden konuklar, Ramon`un yenilikçi gastronomi anlayışını çeşitli yollarla deneyimleme imkanını şimdiden yakaladılar. Bunlar MSC Cruises filosu genelindeki ana restoranlarda özel sunulan Elegant Dinner tabağı, filo genelinde MSC Yacht Club konuklarına özel tapas ürünleri ve imza yemeği, 2018 yılında MSC Seaview gemisinde açılan, konuklara lüks balık çeşitleri ile kabuklu deniz ürünleri sunan denizdeki ilk restoranı Ocean Cay by Ramón Freixa, Seçili gemilerde Noel Arifesi ve Yılbaşı Gecesi kutlamaları için özel menüler, Son olarak, bu yıl MSC Bellissima`nın hizmete girmesi ile birlikte açılan özel HOLA! Tapas Bar konsepti, MSC Meraviglia ve MSC Grandiosa`da da hizmete sunulacak?.


Meraviglia sınıfı gemilerin merkezindeki hareketli Akdeniz tarzı güvertede yer alan HOLA! Tapas Bar konsepti, konukların bir dizi geleneksel ve modern paylaşımlı tabağın ve İspanya`nın en ünlü yemeklerinden ilham alınarak hazırlanan ufak atıştırmalıkların tadını çıkarabilecekleri, sosyal ve sıcak yemek deneyimleri sunmak üzere tasarlandı. Konuklar, toplu ve bireysel oturma düzeninin karışımını sunan açık atmosferde, hızlı bir atıştırmalık alabilir veya enfes bir yemeğin tadını çıkarabilirler. Menünün öne çıkan lezzetlerinden bazıları ise otantik İspanyol tortillası, zeytinyağlı, ançüezli, biberli Gilda ve tatlı sevenler için tipik Katalan tatlısı: Katalan Krem.


MSC Cruises`ın ödüllü Uluslararası şefler takımı


Ramón Freixa, Roy Yamaguchi, Jean Philippe-Maury ve Jereme Leung`un yanı sıra MSC Cruises?ın yakın zamanda ortaklık kurduğu diğer şefler : Ünlü Alman Şef Harald Wohlfahrt. Dünyanın En İyi 10 Şefi arasında gösterilen ve arka arkaya 25 yıldır üç Michelin yıldızını elinde bulunduran tek Alman şef Wohlfahrt, Alman mutfağının en iyisini temsil eder ve ayrıca MSC Cruises`ın konuklarına yeni ve heyecan verici yemek seçenekleri sunma vaadini karşılamasına yardımcı olur. Kuzey Avrupa bölgesindeki gemiler için sayısız lezzetler yaratmıştır. Dünyanın en iyi şeflerinden Raymond Blanc, OBE. İki Michelin yıldızlı şef, Britanya`nın gastronomi dünyasında güçlü bir etkiye sahiptir ve hali hazırda filoların Elegant Dinner menüleri için yemek hazırlamaktadır.


THE CRUISE LIFE