CRUISE ROTALARI 5.01.2022 09:08:00 0

Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile denizlerde

Yenilikçi turizm fikirleriyle turizme yön veren Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile gemi turlarına taptaze bir soluk getiriyor.

Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile denizlerde

Yenilikçi turizm fikirleriyle turizme yön veren Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile gemi turlarına taptaze bir soluk getiriyor. Gazella Cruise misafirleri, Antartika'dan, Uzakdoğu'daki destinasyonlara kadar geniş bir coğrafyada gemi turlarının benzersiz keyfini yaşamaya hazırlanıyor. Gazella Cruise operasyonunun yönetimini sektörün deneyimli ismi Zafer Alten üstlenencek.

1996 yılından bu yana özgün ve konforlu seyahat arayışındaki “İleri Seviye Gezgin”lerle dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, 2022 yılı yapılanması kapsamında Gazella Cruise markasını hayata geçirerek gemi turlarına yepyeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor. İzlanda Fiyortları, Grönland, Karayipler, Alaska, Avustralya Yeni Zelanda, Antartika ve Küba gibi birbirinden farklı ülke ve bölgelerin yanı sıra aralarında Mississippi'nin de bulunduğu, dünyanın en uzun nehirleri de Gazella Cruise gezginlerinin rotasında yer alacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel şunları söyledi “Gazella Turizm olarak 1996 yılından beri kazandığımız tecrübelerle İleri Seviye Gezginlerin, diledikleri turu diledikleri zamanda bulabilecekleri bir turizm ekosistemi kuruyoruz. Gazella Cruise bu ekosistemin önemli bileşenlerinden biri olacak. Gazella Cruise turlarımız ile ‘İleri Seviye Gezginler', alıştıkları Gazella Turizm tarzını artık açık denizlerde ve nehirlerde de yaşayabilecek.”

Gazella Cruise operasyonunun başında ise sektörün deneyimli ismi Zafer Alten yer alıyor.  Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olan Alten, profesyonel kariyerine 1991 yılında yurt içi tatil köylerinde çeşitli departmanların da başlayıp daha sonra Türk Havayolları ve Pegasus Havayolları'nda önemli görevlerde yer aldı. Havayolları kariyerine bir süre Carnival Airlines bünyesinde devam ettikten sonra 1997 yılında Türkiye'ye döndü, Golden Bay Tour da 2001 yılından günümüze dek gemi turu alanında önemli sorumluluklar üstlenen Alten, Türkiye'deki gemi turizminin öncüleri arasında yer alıyor. 2021 yılı itibarıyla Gazella Turizm'e katılan Zafer Alten burada gemi turu operasyonunun yönetimini üstleniyor.

THE CRUISE LIFE