Four Seasons Yachts 2026-27 sezonu için güzergahlarını açıkladı

Four Seasons Yachts, 2026-27 kış sezonunda Bahamalar ve Karayipler'e 9 yeni sefer düzenleyeceğini açıkladı.

CRUISE ROTALARI 26.09.2024 17:25:00 0
Four Seasons Yachts 2026-27 sezonu için güzergahlarını açıkladı

Four Seasons Yachts, 2026-27 kış sezonunda Bahamalar ve Karayipler'e 9 yeni sefer düzenleyeceğini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Markanın ilk gemisi olan Four Seasons I ile yapılacak seferler 19 Kasım 2026 ile 31 Ocak 2027 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Four Seasons Başkanı ve CEO'su Alejandro Reynal, “İlk Akdeniz ve Karayip seyahatlerimizin yarattığı heyecan ve ilgiden yola çıkarak, Four Seasons Yachts'ın açılış yılı için son bir dizi olağanüstü seyahati açıklamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Reynal, “Bayram sezonu, tatil amaçlı seyahat edenler ve sadık misafirlerimiz için önemli ve özel bir dönemdir ve Four Seasons ile bayramı geçirirken Karayipler ve Bahamalar'ın en iyilerini keşfetmek için yeni bir lüks deneyim sunmayı dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Yeni açıklanan seferler, Karayipler ve Akdeniz'de daha önce duyurulan güzergâhların üzerine inşa edilerek toplam açılış yılı seferlerini 32'ye çıkarıyor.

Bu yeni seferlerin öne çıkan özellikleri arasında Bahamalar, Anguilla ve Miami gibi 17 yeni destinasyona yapılan ziyaretlerin yanı sıra farklı gezginlerin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli seyir uzunlukları da yer alıyor.

Four Seasons Yachts'ın Ortak Sahibi/İşletmecisi Marc-Henry Cruise Holdings LTD İş Geliştirme ve Satış Mükemmelliği Başkan Yardımcısı Nils Lindstad, “2026'da denize açıldığımızda denizde lüksü yeniden tanımlayarak ilk sefer yılımız için eksiksiz güzergah portföyümüzü açıklarken bu heyecan verici kilometre taşını işaretlemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Lindstad sözlerini şöyle sürdürdü: “Four Seasons I seferlerine olan yoğun talepten dolayı mütevazı olmaya devam ediyoruz ve yeni duyurduğumuz 2026-27 tatil seferlerimizin bayram gezginleri için en iyi seçenek olacağından emin olarak misafirlerimizi ileriye bakmaya teşvik ediyoruz.”

Four Seasons, Kasım 2026'dan Ocak 2027'ye kadar genişletilmiş Karayip portföyünün Grenada, Tobago ve Anguilla gibi popüler destinasyonları içereceğini söyledi.

Şirket, tanınmış noktalar ve keşfedilmemiş destinasyonların bir karışımını içeren bu seferlerin, daha önce büyük gemilerin erişemediği limanlara yelken açacağını da sözlerine ekledi. Bazı durumlarda Four Seasons I limandaki tek gemi olacak.

Four Seasons Yachts'ın Ortak Sahibi/İşletmecisi Marc-Henry Cruise Holdings LTD'nin Güzergah Planlama Başkan Yardımcısı Tim Littley, “Özenle hazırlanmış bu yolculukların tümü, sadece yatlara özel limanları ve radar dışı hazineleri otantik yerel deneyimlere özel erişimle birleştiriyor” şeklinde konuştu.

Littley, “İster pastoral ada arka planlarının ortasında bayram sezonu yolculuklarının tadını çıkarın, ister yatçılık setinin sevdiği çarpıcı tropik manzaralarda seyahat ederek yeni yıla görkemli bir şekilde başlayın, kişiselleştirilmiş yolculuklarımız dünyaya benzersiz bakış açıları sunuyor” ifadelerini kullandı.

Aralık 2026 ve Ocak 2027 boyunca Miami'den Bahamalar'a gidiş-dönüş, 5 gecelik 3 sefer düzenlenecek.

Seferler, şirket tarafından Exuma Sound'a odaklanacak.

Four Seasons I, sahil destinasyonlarını ziyaret etmenin yanı sıra, belirli günlerde marinasını kullanarak konukların denize doğrudan erişimini sağlayacak.