DÜNYADAN 1.02.2022 09:46:00 0

Ferie For Alle, 25 Şubat'ta kapılarını açıyor

İskandinavya pazarının en önemli turizm fuarı olan ve 1998 yılından bu yana düzenlenen Ferie For Alle, 25-27 Şubat 2022 tarihlerinde Danimarka’nın Herning şehrinde gerçekleştiriliyor.

Ferie For Alle, 25 Şubat

Avrupa’nın önde gelen turizm fuarlarından Ferie For Alle’de iptal yok! İskandinavya pazarının en önemli turizm fuarı olan ve 1998 yılından bu yana düzenlenen Ferie For Alle, 25-27 Şubat 2022 tarihlerinde Danimarka’nın Herning şehrinde gerçekleştiriliyor. Başta golf, deniz, kamp segmentleri olmak üzere pek çok turizm ürünü fuarda görücüye çıkıyor. Avrupa’nın önemli turizm fuarları pandemi sürecinde iptal edilirken doğrudan misafire satış imkânı sağlayan Ferie For Alle’nin düzenleniyor olması turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Avrupa’da normalleşme sürecinin artık kalıcı hale gelmeye başladığını ve birçok ülkenin kapılarını turistlere açmaya başladığını ifade eden Detur Global Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (CMO) Yiğit Tezel, “Avrupa sosyal yaşamda 2020 öncesine dönmek için düğmeye bastı. Büyük turizm fuarlarının iptal olduğu bir dönemde Ferie For Alle’nin düzenleniyor olması turizmciler için sevindirici bir gelişme. Fuar, İskandinavya tatil satışlarına hareket katıyor. Başta Danimarka olmak üzere, İsveç, Norveç ve Finlandiya için eğilimleri görme, talepleri ölçme imkânı sağlıyor” dedi.

Danish Travel Show olarak da bilinen Ferie For Alle’de biri Avrupa diğeri uzak mesafeli destinasyonların olduğu iki büyük salon bulunuyor. İskandinavya'nın en büyük ve önemli tatil fuarı, 2020 yılında 63 bin 362 ziyaretçi, 3 binden fazla turizm profesyoneli ve bin 100 katılımcı ağırladı. Fuarda golfe ayrı önem verilirken Danish Golf Show adıyla ziyaretçilerin deneyim yaşayabileceği stantların bulunduğu özel bir bölüm de yer alıyor. İç pazarın da öne çıktığı fuarda dalış, karavan turizmi, kayak, outdoor seyahat stantları dikkat çekiyor. Ferie For Alle’ye Türkiye’den pazarın en büyük tur operatörü Detur Global’in yanı sıra çok sayıda seyahat acentası ve otel yöneticisi katılım gösteriyor.

THE CRUISE LIFE