CRUISE ROTALARI 26.06.2024 09:46:00 0

Celestyal kapasitesini yüzde 30 artırıyor

Her 10 misafirden en az 8’i yeniden Celestyal gemileriyle cruise yolculuğuna çıkmayı tercih ediyor. Celestyal artan bu talep sonucu 2025 programlarında güncellemeye gitti.

Celestyal kapasitesini yüzde 30 artırıyor

Celestyal, 2024 sezonunda yakaladığı yüksek doluluk oranlarının ardından 2025 ve 2026 programlarında satış kapasitesini yüzde 30 artıracağını açıkladı. 25 Haziran tarihinden itibaren 2025, 2026 ve erken 2027 kabinlerini kampanyalarla satışa açan Celestyal iki gemisini de Arap Körfezi bölgesinde konumlandıracak şekilde programlarını yeniledi, Adriyatik turlarının sefer sayılarında da artışa gitti.

Cruise programları, misafir memnuniyeti ve artan talep sonucu güncellendi. Buna göre 1.260 yolcu kapasiteli Celestyal Discovery, 2025 yılı kış sezonundan itibaren Arap Körfezi seferlerini gerçekleştirmek üzere bölgedeki Celestyal Journey'e katılacak. Discovery, kasım ayından mart ayına kadar dönüşümlü olarak 3 ve 4 gecelik şu güzergâhları düzenleyecek:

-Abu Dabi'den kalkan ve Doha (Katar) ile Sir Bani Yas Adası'na (BAE) uğrayan 3 gecelik 'Iconic Arabia' seyahati.

-Abu Dabi'den hareketle Fujairah (BAE), Muscat ve Khasab'a (her ikisi de Umman) uğrayan 4 gecelik 'Iconic Arabia' seyahati.

-Bu iki güzergâhı birleşimiyle oluşan 7 gecelik 'Körfez İkonları' seyahati.

Celestyal Journey ise 3 yıllık bir program çerçevesinde bölgede konuşlanarak ‘Desert Days' güzergahı için Doha'dan hareket edecek. Gemi ilk seferinde Khasab, Dubai, Sir Bani Yas Adası, Abu Dabi ve Bahreyn'e uğrayacak. Bu güzergâhlarda popüler bir gece Dubai seçeneği de yer alıyor ve konuklar yolculuklarını Dubai'de başlatıp bitirebilecek. Güzergâh 9 Kasım 2024'te başlayacak ve bayram yolculukları ile Katar ve Abu Dabi Grand Prix kalkışları da dâhil olmak üzere özel seferler de sunulacak.

Çok sevilen Adriyatik turuna 21 ek sefer

Celestyal 2025 yılı kış sezonu için planladığı Arap Körfezi programlarının dışında yaz sezonu için de temel Yunanistan ve Akdeniz yolculuklarını satışa çıkardı. 2024’te yoğun talep alan Adriyatik güzergâhında seferler artırıldı. 2025’te Yunanistan, Hırvatistan (Split veya Dubrovnik), Karadağ (Kotor) ve İtalya'yı (Venedik (Marghera) veya Bari) kapsayan 8 ve 2026'da 13 ek Heavenly Adriatic gemi seyahati programa kondu. Celestyal Journey, yıl boyunca Akdeniz ve Ege’de 7 gecelik 2 güzergâhta olmak üzere yer almaya devam edecek:

-Atina'dan hareketle Dubrovnik'te geç bir konaklama ve Kefalonya, Kotor, Bari ve Korfu'nun yanı sıra Katakolo'ya tam gün uğrama imkanı sunan 'Heavenly Adriatic' turu.

- 'Heavenly Adriatic (Venedik, Marghera ile)' turu, Atina'dan hareket ederek Kotor, Split, Venedik (Marghera) ve Katakolo'ya tam gün uğrayacak.

-2025 ve 2026 yıllarında Atina'dan hareketle Kuşadası (Efes), Rodos, Girit, Santorini ve Milos'ta tam gün ve Mikonos'ta tam gün ve geç konaklama imkânı sunan 'Idyllic Aegean' turu.

-'Idyllic Aegean' seferleri belirli tarihlerde 'Heavenly Adriatic' seferleri ile birleştirilerek 14 gecelik seferler de oluşturulabilir.

Celestyal Discovery ayrıca yaz sezonu boyunca daha kısa rotalar sunmaya devam edecek. Bu rotalar şöyle:

-Atina'dan kalkan ve Mikonos, Kuşadası (Efes), Patmos, Girit ve Santorini'ye uğrayan 3 gecelik 'Iconic Aegean' turu.

-Atina'dan kalkan ve Mikonos, Kuşadası (Efes), Patmos, Rodos, Girit ve Santorini'ye uğrayan 4 gecelik 'Iconic Aegean' turu.

Celestyal'in Ticari İşler Müdürü Lee Haslett tur kapasitesinin artırılmasına ilişkin şunları söyledi: "Misafirlerimizin yüzde 86'sı Celestyal'e tekrar gelmek istediklerini söylüyor, dolayısıyla bu talep ve memnuniyet karşısında programlarımızı genişletme taahhüdümüzü yerine getiriyoruz. Celestyal olarak Yunan Adaları ve Akdeniz'in kruvaziyer uzmanı olarak tanınıyoruz buna ek olarak misafirlerimiz ve güvenilir ortaklarımızdan gelen büyük destek sayesinde artık Arap Körfezi'nin de kruvaziyer uzmanı olma konusunda ilerlediğimizi ve kendimize güvendiğimizi söylemeliyim. Kruvaziyer ağımızda iki tür gemi seyahati sunuyoruz. Destinasyon yoğun 3 ve 4 gecelik güzergâhlarımız, karada konaklamayla birleştirmek ve bir plaj veya tur tatiline ek olarak kullanmak için mükemmeldir; 7 gecelik klasik gemi seyahatlerimiz ise başlı başına bir tatil olarak idealdir. Ödüllü cruise hizmetimiz, yenilenmiş iki gemimiz, sürükleyici kara turlarımız, kaliteli, çeşitli yiyecek ve içecek sunumumuz ve rakipsiz misafir memnuniyetimizin yanı sıra sürekli gelişme ve daha fazlasını sunma tutkumuz var. Celestyal'in sunduğu her şeyi daha geniş bir kitleye sergilemek için gerçekten sabırsızlanıyoruz."

THE CRUISE LIFE