CRUISE ROTALARI 26.04.2024 13:04:00 0

Celebrity Cruises, 2 gemiyle Perfect Day'i ziyaret etti

Celebrity Reflection, Perfect Day'i ziyaret eden ilk Celebrity Cruises gemisi oldu. Filo arkadaşı Celebrity Beyond da özel plaj cennetine uğrak yaptı.

Celebrity Cruises, 2 gemiyle Perfect Day

Royal Caribbean Group'ta kime sorarsanız sorun, size CocoCay'deki Mükemmel Gün'ün şirketin Karayip güzergâhları arasında en üst sıralarda yer alan liman olduğunu söyleyecektir.

Perfect Day'in uzun uzadıya uzanan el değmemiş plajlar, devasa bir su parkı, kendi yüzme barı ve sessiz kabanaları (Genellikle otelin ana binasının dışında, plaj veya havuz kıyısında bir oda) olan sadece yetişkinlere özel bir yer ve üst düzey bir öğle yemeği restoranı ve bir Karayip seyahatinde bulabileceğiniz en iyiler arasında yer alan su üstü kabanaları içeren başka bir alan sunması hiç de şaşırtıcı değil.

Celebrity, adayı denemek istediklerini ancak Celebrity ile yelken açmayı tercih ettiklerini söyleyen misafirlerinden duyduktan sonra Perfect Day'i güzergahlarına ekledi. İlk günkü misafir tepkilerine dayanarak, Celebrity yolcuları arasında bir hit olacak.

Hodges Bethge, “Perfect Day'i Wonder of the Seas ile paylaştık, bu da iki gemi arasında yolcu sayısının 9.000 veya daha fazla olabileceği anlamına geliyor. Yine de kalabalık hissetmedik. Sadece yetişkinler için Hideaway Beach seçeneğini takdir ettiklerini söyleyen yolcularla konuştuk; plajı, büyük havuzu ve çocuklardan uzak durma şansını sevdiler. Reflection üç ve dört gecelik güzergâhlarda sefer yapıyor, yeni güzergâhların asıl amacı da buydu: konuklara CocoCay'de Perfect Day'de bir durak içeren kısa yolculuk seçenekleri sunmak. Beyond ise altı geceden başlayan seçeneklerle daha uzun güzergahlara yelken açıyor. Perfect Day, Celebrity Equinox ve Celebrity Apex dahil olmak üzere ek yolcu gemilerinde de mevcuttur. Perfect Day'e yapılan uğraklar, Bimini, Key West, Cozumel ve Nassau gibi Batı Karayipler'in diğer önemli noktalarıyla birlikte 2026'ya kadar olan güzergahlarda yer almaktadır” dedi.