CRUISE ROTALARI 22.08.2024 17:44:00 0

Carnival Panorama 18 gecelik Japonya yolculuğuna çıkıyor

Carnival Panorama, Alaska ve Japonya'ya 18 gecelik bir gemi seyahati için yola çıkıyor.

Carnival Panorama 18 gecelik Japonya yolculuğuna çıkıyor

Carnival Panorama, Alaska ve Japonya'ya 18 gecelik bir gemi seyahati için bugün Long Beach'teki ana limanından yola çıkıyor.

Güzergah Tokyo yakınlarındaki Yokohama'ya yelken açıyor ve altı uğrak limanı içeriyor.

Carnival Cruise Line'ın Carnival Journeys konseptinin bir parçası olan gemi seyahati Alaska'daki üç destinasyonu ziyaret ederek başlıyor. Bu destinasyonlar Ketchikan, Sitka ve Icy Strait Point.

Pasifik Okyanusu'nu geçmeden önce 4.000 yolcu kapasiteli gemi Endicott Arm Fiyordu'nda manzaralı bir seyir de sunacak.

Denizde geçirilecek 8 tam günün ardından geminin ilk kez Asya'ya ulaşması ve Japonya'da Otaru ve Aomori'yi ziyaret etmesi planlanıyor.

Yolculuk daha sonra 10 Eylül 2024 tarihinde Osanbashi Yokohama Uluslararası Yolcu Terminalinde sona erecek.

Rutin bakım ve klas çalışmalarının yanı sıra, 135.000 tonluk geminin tersanede kaldığı süre boyunca Carnival'ın yeni görünümüne kavuşması, ayrıca genel alanlarında ve kabinlerinde zaman zaman iyileştirmeler yapılması bekleniyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Carnival Panorama daha da uzun bir Pasifik ötesi güzergah sunmaya hazırlanıyor.

Ters yönde seyredecek olan 25 gecelik gemi, 12 Ekim 2024 tarihinde Singapur'dan Long Beach'e yelken açacak.

Yeniden konumlandırma yolculuğu Vietnam'da Ho Chi Minh City, Malezya'da Kota Kinabalu, Filipinler'de Manila ve Mariana Adaları'nda Guam'a yapılacak ziyaretlerle vurgulanıyor.

Kaliforniya'ya geri dönmeden önce Panorama'nın Honolulu'ya yapacağı bir gecelik ziyaretle Hawaii'ye de uğraması planlanıyor.

Gemi 5 Kasım'da Meksika Rivierası'na düzenli seferlerine kaldığı yerden devam edecek. Yıl boyunca Long Beach'ten hareket eden geminin altı ila sekiz gecelik güzergahları Cabo San Lucas, Mazatlán, Puerto Vallarta, Ensenada ve La Paz'a ziyaretler içeriyor.