CRUISE ROTALARI 16.09.2024 15:00:00 0

Carnival Cruise Line'dan iki gemi için güzergah düzenlemesi

Carnival Cruise Line, Carnival Vista ve Carnival Sunrise adlı gemilerin seyahatlerine ilişkin yapılan yeni düzenlemeleri duyurdu.

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line, üç farklı gemide 12 gemi seyahatinin güzergahlarını ayarladıktan sonra, Carnival Vista ve Carnival Sunrise adlı iki ek gemideki 9 seferi yeniden düzenlediğini açıkladı.

Rezervasyon yaptıran konuklara gönderilen bir açıklamaya göre, etkilenen yolculukların Ocak 2025 ile Şubat 2026 arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Carnival Vista gemisindeki 4 yolculuk, Half Moon Cay yerine Nassau'yu ziyaret eden 5 Ocak 2025 kalkışı da dahil olmak üzere ayarlandı. Carnival, tüm varış noktaları için liman saatlerinin ve günlerinin de ayarlandığını açıkladı.

Şubat 16, 2025, Mart 30, 2025 ve Şubat 1, 2026 için planlanan seferlerde Half Moon Cay, Princess Cays ziyareti ile değiştirildi.

Bahamalar ve Karayipler'e seferler düzenleyen Carnival Vista, yıl boyunca Port Canaveral'dan hareket ediyor.

Carnival Sunrise'ın 8 Şubat 2025 tarihli seferi de dahil olmak üzere beş seferinin güzergahı değişti.

Yolculuk artık Nassau yerine Freeport'u ziyaret edecek şekilde ayarlanırken, tüm destinasyonlar için günler ve liman saatleri değiştirildi.

Benzer bir değişiklik, Princess Cays yerine Half Moon Cay'i ziyaret etmesi planlanan 1 Eylül 2025 seferinde de yapıldı ve tüm destinasyonlar için liman saatleri ve günleri değiştirildi.

29 Eylül 2025 tarihli seferin uğrayacağı limanlar artık ayrılmış bir düzende planlanıyor ve limandaki süreler de değişiyor.

2026 yılında, 15 Ocak seferinin Half Moon Cay ziyaretinin günü değişti ve liman saatleri de ayarlandı.

24 Ocak'taki sefer artık Half Moon Cay yerine Princess Cays'i ziyaret edecek ve limandaki süreler de değiştirildi.

Carnival Sunrise yıl boyunca PortMiami'den hareketle Karayipler ve Bahamalar'a dört ve beş gecelik gemi turları düzenliyor.

Carnival ayrıca şirket aracılığıyla satın alınan kıyı gezilerinin bu değişikliklere göre otomatik olarak ayarlanacağını belirtti.

Şirket, iptal edilen limanlar için, gezilerin otomatik olarak orijinal ödeme şekline iade edileceğini de duyurdu.