Tarih: 24.06.2024 14:36

Carnival Cruise Line'dan denizde 'Brezilya Karnavalı'

Facebook Twitter Linked-in

Carnival Cruise Line, denizde düzenlenen ilk Brezilya Karnavalı olacak CarnaBrazil Cruise adlı açılış etkinliğini duyurdu. Carnival Conquest'in ev sahipliği yapacağı CarnaBrazil, Şubat 2025'te yolculara otantik bir Brezilya karnavalı deneyimi yaşatacak.

PortMiami'den 7 Şubat 2025 tarihinde hareket edecek olan üç günlük gemi seyahati Bahamalar'a yelken açacak ve "Samba Kralı" olarak bilinen Zeca Pagodinho'nun da aralarında bulunduğu ünlü Brezilyalı sanatçılardan oluşan bir kadroya ev sahipliği yapacak. Brezilyalı şarkıcılar Roberta Sá, Diogo Nogueira ve Pretinho da Serrinha da Latin Grammy adayı bir samba grubu olan Monobloco ile birlikte sahne alacak.

Konuklar özel buluşmalar sırasında sanatçılarla tanışma fırsatı bulacak ve Brezilya müziğinin daha fazla yıldızı önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Otantik bir deneyim sunmak için Carnival Cruise Line ve Brezilya kültürel etkinliklerinde uzman Brazilian Nites ile birlikte çalışan Rose Tours, "Bu, halkın duyularını şımartması ve samba, payetler, işaretler ve tropikal fantezi denizinde kendilerini kaybetmeleri için heyecan verici, hayatta bir kez karşılaşabilecekleri bir fırsat sunan benzersiz bir gemi seyahati olacak" dedi.

CarnaBrazil'in etkileyici karnaval deneyimleri arasında Brezilya karnaval geleneğinin ayrılmaz bir parçası olan canlı geçit törenleri de yer alacak. Canlı performansların ötesinde, eğlence temalı havuz partileri ve samba dersleri, perküsyon atölyeleri, gece geç saatlere kadar sürecek jam session'lar ve DJ setleri ile şenlik devam edecek.

Brezilya karnavalı, geçmişi 18. yüzyıla kadar uzanan ve kökeni Portekiz'deki Perhiz öncesi kutlamalara dayanan yıllık bir festival. Afrika, Yerli ve Avrupa kültürlerini harmanlayan karnaval, ayrıntılı kostümlü geçit törenleri, samba müziği ve dansla kutlanan günümüzün birkaç günlük etkinliğine dönüşmüştür.

Rio de Janeiro ve Salvador gibi şehirlerde düzenlenen festival neşe, özgürlük ve kültürel gururu simgeliyor. Renkli kostümler, samba okulu yarışmaları, sokak partileri ve yerel ve uluslararası sanatçıların performanslarını içeriyor.

Carnival Cruise Line'ın merkezinin bulunduğu Miami'de ana limanı bulunan Carnival Conquest, 2.980 yolcu ve 1.150 mürettebatıyla Karnaval'ı kutlayacak. 110.000 gros tonluk gemi Bahamalar'a 2 ila 5 günlük seferler düzenlemekte ve genellikle Nassau, Princess Cays ve Half Moon Cay'e uğruyor.

CarnaBrazil yolculuğu, gidiş-dönüş deneyimi için Nassau'ya uğramadan önce bir gününü denizde geçirecek.

"Eğlence Gemisi" olarak bilinen Carnival Cruise Lines, parti vermek için bir neden bulmayı sever ve Korkunç Eğlenceli Cadılar Bayramı Yolculukları ve Funtastic Noel Yolculukları gibi sezon yolculukları da dahil olmak üzere bir dizi temalı yolculuğa ev sahipliği yaptı. Hatta Carnival Paradise gemisinde kedi hayranları için yakın zamanda düzenlenen Meow Meow Cruise gibi benzersiz seferler düzenlemek için etkinlik planları da yapıyor.

Kruvaziyer hattı ayrıca Carnival Conquest'in 3 ve 4 gecelik seferlerinde 80'ler ve 90'lar Partisi, 4 gecelik seferlerinde Motown Partisi ve Mega Dans Partisi de dahil olmak üzere filosunda temalı partilere ev sahipliği yapıyor.

Diğer temalı partiler arasında Carnival Dream ve Carnival Elation'da bulunan Rock the Promenade, Carnival Glory'de bulunan Beyaz Gece Partisi, Carnival Legend ve Carnival Horizon'daki gibi Sessiz Diskolar ve Partiler ve Carnival Miracle'ın 14 gecelik yolculuklarındaki Hawaiian Appreciation ve Luau Güverte Partisi yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —