Carnival Legend 2026'da Avrupa'ya dönüyor

Carnival Legend'ın 2026 yazını Avrupa'da geçireceği bir basın açıklamasıyla duyuruldu.

CRUISE ROTALARI 27.08.2024 10:38:00 0
Carnival Legend 2026

Carnival Cruise Line bir basın açıklamasıyla Carnival Legend'ın 2026 yazını Avrupa'da geçireceğini duyurdu.

Şirkete göre, Spirit sınıfı gemi 7 aylık bir sezon boyunca Akdeniz ve Kuzey Avrupa'da bir dizi güzergah sunacak.

Yakın zamanda duyurulan program Mayıs 2026'da trans-Atlantik geçişiyle başlıyor. Miami'den Dover, İngiltere'ye uzanan 14 günlük yeniden konumlandırma seferinde Liverpool, Holyhead ve Dun Laoghaire gibi Britanya Adaları'ndaki destinasyonlar ziyaret edilecek.

Carnival Legend, Avrupa'da ana limandayken Dover'dan Kuzey Avrupa'da dokuz ila 12 gecelik çeşitli güzergahlarla dokuz gemi seyahati gerçekleştirecek.

Programda ayrıca Civitavecchia'dan (Roma) Akdeniz'de dokuz ya da 12 gecelik güzergahlarla altı gemi seyahati de yer alıyor.

Dover'dan yapılan yolculuklar Kopenhag, Danimarka ve Amsterdam, Hollanda gibi destinasyonları kapsıyor.

2002 yapımı gemi ayrıca İrlanda, İngiltere ve İskoçya'daki limanlara uğrayarak Britanya Adaları'na gidecek ve İzlanda'da dört duraklı bir gemi seyahati gerçekleştirecek.

İskandinavya ve Baltık yolculukları Almanya, Estonya, Finlandiya, İsveç, Danimarka ve Belçika'ya ziyaretler sunarken, Batı Avrupa limanları Portekiz, İspanya ve Fransa'yı kapsıyor.

Civitavecchia'dan 9 günlük ve 12 günlük bir dizi sefer İtalya, Yunan Adaları, Türkiye ve Hırvatistan'daki varış noktalarını içeriyor.

Akdeniz'deki uğrak noktaları arasında Türkiye'de İstanbul ve Kuşadası (Efes); Yunanistan'da Pire (Atina) ve Mikonos; İtalya'da Napoli (Amalfi/Pompeii); Hırvatistan'da Split ve Dubrovnik yer alıyor.

Avrupa'daki 2026 sezonunu tamamlayan Carnival Legend, Tampa çıkışlı 14 günlük bir Carnival Journeys seferi sunuyor.

Kasım 2026'nın başlarında Barselona'dan hareket edecek olan gemi Cartagena ve Malaga, İspanya; Cebelitarık ve Bermuda'yı ziyaret edecek.

Carnival Cruise Line ayrıca 2025 yılında Carnival Miracle ile Avrupa'da eksiksiz bir yaz programı sunuyor.

Spirit sınıfı geminin Dover ve Civitavecchia'dan hareketle Kuzey Avrupa ve Akdeniz'e bir dizi yolculuk sunması planlanıyor.

Miracle, Mayıs 2024'ten bu yana bölgede çeşitli güzergahlara yelken açan Carnival Legend'ın yerini alıyor.