CRUISE GURME 7.01.2021 11:04:58 0

Almanya`da vegan çılgınlığı

Almanya?da 440.000`den fazla katılımcıya ve 100`den fazla şirket ile Veganuary 2021 resmi olarak başladı.

Almanya`da vegan çılgınlığı

Aldi, Lidl ve Penny, Rossmann ve DM`nin yanı sıra Lieferando ve Subway, McDonald`s ve Domino?s restoran zincirleri de dahil olmak üzere vegan beslenme ve yaşam tarzıyla ilgili ürün teklifleri ve kampanyalarla tamamen bitki bazlı beslenme kampanyasına çok sayıda şirket katılıyor.

Magnum, Frosta, Knorr ve Wagner gibi markalar da vegan kampanya ayı için kapsamlı aktiviteler ve yeni ürünler ile destek veriyor. Almanya çapında 440.000`den fazla kişi vegan ayı için kayıt yaptırdı.

Bu yılki kampanya, kampanyanın 2014`te başlamasından bu yana görülen en büyük kampanyaya dönüştü ve şimdiden toplam 400.000 kaydı aştı. Her üç saniyede bir, başka bir kişi şu anda Veganuary web sitesine ücret ödemeden kaydoluyor. Kar amacı gütmeyen kuruluş, Ocak ayı sonuna kadar toplam en az yarım milyon katılımcı bekliyor.

Veganuary`nin resmi başlangıcıyla birlikte, ülke çapında 100`den fazla şirket tamamen bitki temelli beslenme ürünlerini kapsayan Vefanaury ayı için ürün teklifleri ve promosyonlar hazırladı. Subway, Lieferando, Veganuary`i çok sayıda ortak restoran ve teklifle birlikte destekliyor. Ikea, tamamen bitkilerden oluşan iki yeni yemek sunuyor ve ayrıca Veganuary`ye çevrimiçi katılımı teşvik ediyor. Aldi Nord ve Aldi Süd, promosyon ve standart ürün yelpazelerine yeni vegan ürünleri tanıtıyor ve kampanyayı kapsamlı bir şekilde anlatıyor, ayrıca Aldi çalışanları da bu kampanyayı teşvik ediyor.

Lidl, Veganuary için yeni vegan ürünler, tarifler ve haftalık beslenme planları yayınlıyor ve ayrıca kampanyayı TV reklamlarına entegre ediyor. Penny, yeni vegan ürün tekliflerinin yanı sıra kapsamlı çevrimiçi etkinliklere katılıyor. Rossmann Veganuary`e büyük bir enerBio kampanyasının, indirim kampanyalarının ve ilham veren yemek tariflerinin bir parçası olarak Almanya genelinde tüm şubelerde ve ayrıca çevrimiçi olarak kampanyaya eşlik ediyor. DM ve kendi markası dmBio, mağazalarda ücretsiz vegan yemek tarifi kitapçıkları, yeni bir ürünler ve Veganuary`de ile birlikte sayısız çevrimiçi etkinlik gerçekleştiriyor. Famila Nord-Ost Veganuary için özel tekliflerle katılıyor.

Globus, kampanya ayına pazarlarında ve çevrimiçi olarak sunduğu teklif ve promosyonlarla eşlik ediyor. Meşhur dondurma markası Magnum, Veganuary 2021`in bir parçası olarak yeni bir vegan dondurma çeşidini piyasaya sürüyor. Veganuary`nin bir parçası olarak, Wagner tamamen bitki bazlı yeni ürünler sunacak. Dean & David, Veganuary 2021 için tüm katılımcı mağazalarda mercimek bazlı yeni yiyecekler ve vegan mutluluk toplarını sunacak.

McDonald`s, Veganuary için alternatif yemekler içeren Big Vegan TS`yi bir uygulama kuponu olarak sunuyor ve kampanya ayına eşlik ediyor. Thalia Kitabevi kampanya ayı boyunca çok çeşitli vegan yemek kitapları ve çok sayıda çevrimiçi etkinlik ile katılıyor. Burger Heart, "The Veganuary Burger" i piyasaya sürdü ve tamamen bitki bazlı ürünlerini beğeniye sunuyor. Peter Pane, Veganuary destekçisi Niko Rittenau ile işbirliği içinde "Abendrot-Burger"i başlattı. Simply V, çeşitli süpermarketlerde de gösterilecek olan büyük bir Veganuary kampanyası başlatıyor.

Made with Luve, şirketin kuruluşundan bu yana en büyük kampanyayı başlattı ve bir çok marketin yanı sıra Rewe, Kaufland ve Edeka`da Veganuary için kampanyayı destekleyen tanıtımlar yapıyor. Frosta ve yeni bir marka olan ?taze olarak tarladan? anlamına gelen "Frisch vom Feld" markasını çevrimiçi mağazalarında Veganuary kapsamında sunuyor.

Dünya devi Knorr, Vejetaryen Kasap ile birlikte tamamen bitki bazlı yemeklere ilham vermek için bir çekiliş ve kupon dağıtımı başlatıyor. ?Ocak 2021`de, hiç bir tamamen bitki bazlı ve vegan olan ürün teklifleri ile karşılaşmadan bir süpermarketi, indirim mağazasını veya büyük restoran zincirinden geçmeniz imkansız olacak. Yüz binlerce tüketici Veganuary kampanyayı kapsamında yeni yıla vegan başlaması aynı zamanda şirketler için büyük yeni fırsatlar sunuyor. Kaynak: Tourexpi

THE CRUISE LIFE