CRUISE HİKAYELERİ 14.11.2017 11:24:55 0

Açık denizde olmaktan korkan biriydim

Harmony Of The Seas gemisiyle 20 Ekim?de yaptığımız son tatil yine harika geçti. Daha önce gemi seyahati denildiğinde asla gitmem diyen ben ve eşim, Royal Caribbean deneyimlerinden sonra vazgeçilmez gemi tutkunları olduk.

Açık denizde olmaktan korkan biriydim

Müjde Barış`ın  Royal Caribbean deneyimi 

Harmony Of The Seas gemisiyle 20 Ekim?de yaptığımız son tatil yine harika geçti. Daha önce gemi seyahati denildiğinde asla gitmem diyen ben ve eşim, Royal Caribbean deneyimlerinden sonra vazgeçilmez gemi tutkunları k. Miami?den Bahamalar ve Meksika turu yaptık. Bir sene içinde üç kez gemi seyahati yaptık. Denizde ğumuzu bile anlamadan çok konforlu ve eğlenceli yolculuklardı.


Böyle bir deniz daha önce görmedim

Bavul toplamadan her sabah farklı bir ülkeye ve limana inmek, harika denizlerde yüzmek, inanılmaz güzeldi. Bahamalar`da Blue Lagoon Island turunu aldık. Böyle bir deniz daha önce görmedim. Cennet bu herhalde. Gemide okyanus manzaralı odalardan limanları seyrederek yanaşmak çok zevkli.

Gemideki zamanlar dışarıdan da eğlenceli. Her zevke hitap eden farklı müzik türlerini yan yana buluyorsunuz. Salsa bardan çıkıp canlı piyano dinleyip, sonra rock müzik barında vakit geçirip, geceyi tekno müzikle kapatabiliyorsunuz. Bu arada yorulunca dinlenmek için otele gitmek yerine asansöre binip, odanıza çıkıyorsunuz sadece.

THE CRUISE LIFE