HABER 7.01.2022 08:44:00 0

2022'nin ilk İMEAK DTO Meclis Toplantısı gerçekleşti

İMEAK DTO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda denizciliğe büyük emekler vermiş, fedakarlıkları ile sektöre katkı sunmuş, tartışılmaz bir mücadelenin temsilcisi olan isimlere 'DTO Şeref Üyeliği' verilmesi kararlaştırıldı.

2022

İMEAK DTO Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, pandemi kuralları kapsamında online ve fiziki olarak gerçekleşti. İMEAK DTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, meslek komite başkanları ve şube başkanları katıldı.

Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır başkanlığında gerçekleşen toplantıda Meclis Katibi Barış Türkmen vefat edenlerin bilgisini paylaştı.

Emektar denizcilere DTO Şeref Üyeliği

Toplantı, DTO Başkan Yardımcısı Emin Eminoğlu tarafından iletilen İMEAK DTO Şeref Üyeliği talebinin aktarımını ile devam etti. Eski İMEAK DTO Meclis Başkanı Adil Göksü tarafından toplantıya sunulan talepte ülke denizciliğine kalkınma yönünde büyük mücadeleler vererek sektör gelişimi için çaba sarf eden, başarılı olma yolunda büyük fedakarlıklar gösteren geçmişteki büyükler ve halen hayatta olan değerli denizcilerin tartışılmaz bir mücadelenin temsilcisi olduğuna vurgu yapılarak, kendilerini yüceltecek ve hak edilen saygınlığın sembolü olacak mevkiiye oturtmak mümkün olmadığına vurgu yapılarak, halen hayatta olan ve birçoğu ticari faaliyetlerine devam edenler için DTO Şeref Üyeliği’nin oluşturulması talep edildi.

Okunan talep, oylamaya sunulduktan sonra oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı, DTO’nun Aralık ayı toplantı zabitleri, Kasım ayı mizanı, fasıllar arası talepler, 2022 yılı kayıt ücreti ve yıllık aidat tarifesinin görüşülerek oylanmasıyla devam etti.

DTO Aralık ayı faaliyetlerine de yer verilen toplantıda, TOBB Uyum Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel, “TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi” konulu sunum gerçekleştirdi.

THE CRUISE LIFE