TURİZM 26.05.2022 12:37:00 0

12. QM AWARDS 11 Haziran'da sahiplerine kavuşuyor

12 Türkiye'nin en kapsamlı Turizm ödülleri olan QM TOURİSM AWARDS “Turizmin En İyileri" 10 Kategoride 70 dalda ödüllerini sahiplerine takdim edecek.

12. QM AWARDS 11 Haziran

12 Türkiye'nin en kapsamlı Turizm ödülleri olan QM TOURİSM AWARDS “Turizmin En İyileri" 10 Kategoride 70 dalda ödüllerini sahiplerine takdim edecek.  QM Awards, Turizm Kalite Yönetim Ödülleri, bu yıl 11 Haziran'da Megasaray Westbeach'de muhteşem bir gala ile unutulmaz bir geceye imza atacak.  Turizm sektörünün en iyilerinin katılacağı QM Galasına Türkiye’nin 7 bölgesinden turizm profesyonelleri, yatırımcıları ve paydaşları katılacak.

QM SEKTÖRE ENERJİ KATACAK

Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarı ile gelişerek büyüyen QM, 12.yılında da kaliteyi yönetmenin önemini vurgulayacak. Her yıl büyük bir ilgi ile takip edilen, QM Awards anket oylamalarında 102 bin ziyaret ile turizm dünyasında güçlü bir etkileşim ağı yarattı.

“Turizmin Enleri” QM Ödülleri, bu yıl 10 ana kategori ve 70 dalda görkemli bir gala gecesi ile sahiplerine kavuşacak. QM Awards ödül töreni turizm endüstrisini bir araya getirerek enerjisi yüksek bir sezon için katma değer sunacak.

TURİZMDE BARIŞ VE KALİTE VURGUSU 

QM Awards Kurucusu Selçuk MERAL QM ödülleri için, kutuplaşan dünyanın açık bir yönetim problemi ile karşı karşıya olduğu bu günlerde yaşam kalitesini esas alan yönetimlerin önemine vurgu yapmak istediklerini belirtti. 12.’sini düzenledikleri QM Awards ile Türk Turizm sektörüne hizmet eden 1000’nin üzerinde markayı oylamalarda takdim ettiklerini aktaran Meral, ilk gününden itibaren yönetim kalitesinin önemini vurgulamakta olan QM Awards ile Türkiye Turizm sektörünün en iyilerini rol model olarak sunduklarının altını çizdi. QM, katılımcıların misafirlerine bir taahhüdü olduğu kadar çalışanlarına, yatırımcılarına ve paydaşlarına da bir disiplin ve motivasyon kaynağı. Hedefimiz sektörümüzün kalitesini, yönetimlerini, markalarını ve kahramanlarını onore ederek onlara teşekkür etmek ve rol modeli olarak kendilerini bir kez daha ilan etmektir diyen Meral; “Kalite barıştır ” bunu da ancak yönetim anlayışınızla sağlayabilirsiniz biz bunu paylaşmak , sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak ve bu vizyonun yaygınlaşmasının gerekliliğine vurgu yapmak istiyoruz” dedi.

QM AWARDS 30.yılını kutlayan Megasaray markasının yeni halkası olan Megasaray Westbeach Antalya’da 11 Haziran da gerçekleşecek. Konyaaltı’nda bulunan otel Megasaray Westbeach markası, yepyeni çehresi ve yönetim anlayışıyla yeni hayatına ilk adımını da QM AWARDS ile atacak. Antalya Turizm Fuarı, Megasaray, Hotelrunner, Sun&Fun Travel, Ejder3200 Palandöken, ATR Touristik, Emir Kargo, Grass Company , Hotech ve Hürriyet sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan QM Awards galası yine yeniliklere imza atacağı gecesinde "Turizmin En İyilerini" ağırlayacak.

THE CRUISE LIFE